De skulle redde vanrøgtede hunde - var ikke forberedt på det syn, der ventede bag døren

De frivillige dyrevenner er vant til at se lidt af hvert, men de havde aldrig forestillet sig, hvad der gemte sig bag hoveddøren til huset.

De frivillige fra organisationen The Humane Society of the United States er vant til at se lidt af hvert, når de rykker ud for at hjælpe vanrøgtede og mishandlede dyr.

Det var dog svært at forberede dem på det syn, der ventede dem bag hoveddøren til en hus i byen Patriot i den amerikanske delstat Ohio.

I den lille landsby var der flere af naboerne, der klagede over larm og lugtgener fra huset med den turkise facade.

Dyreorganisationens frivillige fik svaret på støjen og stanken, da de åbnede døren til det faldefærdige hus, der viste at gemme på intet mindre end 66 vanrøgtede hunde.

Læs også

Politiet åbner døren til det, der ligner en helt almindelig lade - får et chok, da de kigger derind

 

Derudover stod der også tre sølle heste ved huset.

Flere af naboerne var godt klar over, at der boede en del hunde inde i huset, men de vidste ikke, at det drejede sig om så mange.

- Lugten var værre end den værste losseplads, siger naboen Tammy Harris til WSAZ News Channel og forklarer, at han ikke selv turde nærme sig huset, da flere af hundene var kendte for at være truende i deres adfærd.

Der var kun begrænset adgang til mad og vand for de 66 hunde i huset, og flere dyrlæger blev kaldt ud til stedet for at sikre sig, at dyrene fik noget væske i kroppen.

De mange hunde blev bagefter transporteret hen til et dyreinternat, hvor de modtog yderligere behandling af dyrlæger.

Ifølge reetsdokumenter er ejeren af huset - en kvinde ved navn Jackie Morgan - sigtet for 95 forseelser i forbindelse med de vanrøgtede hunde og heste.

I næste uge skal hun møde op i retten, hvor man regner med at kunne sætte et punktum i den sørgelige sag om dyremishandling.

Se her et tv-indslang fra dyreorganisationen The Humane Society of the United States:

 

66 dogs rescued from unsafe and unsanitary conditions in Ohio

 

 

Dagens Gossip