Politiet åbner døren til det, der ligner en helt almindelig lade - får et chok, da de kigger derind

Et par brune øjne kiggede tilbage på betjentene, da de trådte ind ad døren til den rødmalede stald.

Her stod et levende stykke kalvekød og ventede på den dag, hvor der ville blive sat et punktum for den kummerlige tilværelse i staldens mørke.

Det startede ellers meget godt for kalven Theo, da den for lidt over tre år siden blev født på et landbrug og mejeri i den amerikanske delstat Maine.

Men den lille tyr var fra naturens side ikke blevet udstyret med evnen til at bidrage til mælkeproduktionen.

Theo var blot to-tre dage gammel, da han blev hevet ned til enden af vejen med et par andre tyrekalve. Her blev de solgt til en gårdejer med forretninger i kalvekød.

Den person, der købte lille Theo var af en tvivlsom karakter, da vedkommende tidligere er blevet dømt for ulovligt hundeopdræt.

Sådan kan det gå, når man bliver født det forkerte sted som tyrekalv.

Læs også: Politiet mangler spor i sagen: Heste blev stukket i maven og sprøjtet med "medikamenter"

Ingen tvivl om, at omsorgssvigt og mishandling var en del af det lille dyrs liv på gården.

En dag fik den røde stald uanmeldt besøg af et par politibetjente, og dét var godt nyt for historiens hovedperson, der med en vægt på beskedne 34 kilo lå langt under de omkring 80 kilo, der er normalvægten for sådan dyr i den alder.

Theo kom ud lyset, ind i en vogn og kørt i sikre hænder hos Peace Ridge Sanctuary – et internat og fristed for misbrugte og forsømte dyr.

Nu er det brunøjede dyr på størrelse med en lille traktor, hvilket er en meget fornuftig størrelse.

I foråret kunne Theo fejre sit tre-års jubilæum på dyrevennernes internat, og han fejrede dagen ved at guffe græs unde den blå himmel, hvor han nød dagen med de andre repræsentanter fra dyreriget.

- Theos bedste ven er en tidligere væddeløbshest ved navn Fable. De gør alting sammen; de spiser sammen, går ned til den store mark sammen, og hvis Theo er ved at blive fræk, så lader Fable ham det vide med en vild vrinsken, forklarer Daniella Tessier fra Peace Ridge Sanctuary til Huffington Post.

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip