Den 5-årige piges heroiske handling, er gået viralt: “Jeg vidste der var noget galt”

Foto: Youtube

Da Allisons mor fik et anfald i poolen, og var ved at drunk, vidste den 5-årige pige med det samme, hvad hun skulle gøre. Nu bliver Allison hyldet som en helt på sociale medier, efter hun reddede sin mor.

Amerikanske Tracy Anderwald og hendes datter Allison, var ude i haven og hyggede sig i swimming poolen en tidlig morgen.

De legede i vandet et stykke tid, men så ville Allison gerne lege i haven. Hun steg ud af poolen, mens hendes mor blev i. Det skriver Sosialnytt.

Læs også

Mand var konen utro med svigermor: Nu er de gift

Men så fik Tracy et anfald, som gjorde at hun besvimmede og faldt under vandet.

Selvom moren faldt under vandet, uden at sige eller råbe noget, lagde Allison alligevel mærke til, hvad der skete. Da hun vendte sig mod bassinet, så hun, at hendes mor lå helt stille under vandoverfladen.

Den lille pige indså med det samme, at der var noget helt galt.

Allison, der lærte at svømme allerede som 2-årig, hoppede i vandet og svømmede hen til sin mor. Hun tog fat i hende, og det lykkedes hende at trække moren helt ind til kanten.

Den 5-årige fik sin mor op på kanten, og lagde hende i sideleje, så lungerne blev tømt for vand. Så løb Allison ind og fik fat i sin far, som ringede til alarmcentralen.

Da Tracy vågnede på hospitalet, huskede hun ingenting. Hun forstod ikke, at hendes 5-årige datter havde reddet hende. Men da hun kiggede på overvågningskameraet på sin telefon, gik det op for hende.

Videoen endte på Youtube, og er blevet set mere end 7 millioner gange. Videoen kan ses nedenunder.

 

Læs også

Mor troede Oscar havde skoldkopper: Det viste sig at være langt værre

 

 

Dagens Gossip