Denne vvs'ers bil er blevet et internet-hit: Se her hvorfor

Den canadiske vvs'er Nick Huckson er blevet taget med bukserne nede – men det er han glad for.

For efter vvs'eren valgte at få et noget anderledes logo på siden af sin bil, har han modtaget masser opmærksomhed. Det skriver Kwqc.com.

For bare seks uger siden valgte Nick Huckson at opstarte sit eget vvs-firma, 'The Sault’s Plumber' i Sault Ste. Marie i Canada.

Men da branchen er hård og konkurrencen stor, indså Huckson, at han måtte skille sig ud, hvis han skulle gøre sig forhåbninger om at få succes med sit nystartede firma.

Heldigvis havde Nicks bedstefar, der også selv er vvs'er, en genial idé til, hvordan hans barnebarn kunne opnå en masse omtale.

Derfor fik Nick Huckson malet et iøjnefaldende motiv på døren af sin bil, et motiv der – når han sidder på førersædet – giver illusionen af, at Huckson selv sidder på tønden.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Nick Huckson/Facebook

Siden har vvs'eren ikke blot fået et utal af henvendelser – billedet af hans bil har også gået sin sejrsgang på nettet, hvor folk verden over har grinet af Nick's opfindsomhed.

- Min telefon har ringet uafbrudt siden, fortæller 25-årige Nick Huckson til KWQC.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Nick Huckson/Facebook

- Jeg håbede bare på lidt lokal omtale. Jeg havde ingen idé om, at billedet ville gå viralt, fortæller han.

Siden Sault Ste. Maries borgere første gang kunne se Huckson køre rundt 'på toilettet', er historien om den 'skidesjove' vvs-bil nemlig gået som en steppebrand.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Nick Huckson/Facebook

Først blev der lavet et indslag om det platte reklame-stund til NBC’s Today show, og efterfølgende har Nick Huckson modtaget tusindevis af kommentarer og emails fra folk verden over, der har moret sig over påfundet.

- Jeg ønskede bare et design på min bil, der ville være til at huske – noget som ville adskille mig fra andre vvs'ere. Jeg havde ingen idé om, at det ville komme så vidt, fortæller en overrasket men lykkelig Huckson, der absolut ikke har noget imod, at hele byen nu har set ham sidde på toilettet.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip