Det ligner et billede af en lykkelig familie - men faderens tekst, afslører en trist historie

I disse moderne tider findes der et væld af forskellige familieformer. Store familier, små familier, regnbuefamilier og sammenbragte familier, for blot at nævne et par stykker.

Men det er ikke altid lige let, når vi danner nye familier. Sommetider kan det skabe konflikter, når vi får nye partnere og pludselig er blevet forældre til delebørn.

Det ved amerikanske Sean Whalen. Han har lagt et billede på det sociale medie Facebook, hvor han sidder sammen med sin ekskone, hendes nye mand, deres to børn samt Sean Whale og ekskonens tre børn.

- I aften inviterede de mig over til middag, skriver Sean Whalen til billedet af den sammenbragte familie.

- For fem år siden, var hun og jeg nødt til at have en politieskorte, bare for at hente og bringe vores børn. Vi kommunikerede kun gennem advokater. Jeg havde lyst til at slå hendes kæreste (nu hendes mand). I aften spiste vi sammen, lo, legede med børnene og havde en alle tiders aften.

- Giv aldrig op, venner. Fred er et valg. Det er dit valg. Ikke deres valg. ‘Ja, men han gjorde’. ‘Ja, men hun gjorde’. Hvad din ekskæreste gør er irrelevant. Du vælger, hvordan og hvad, du siger. Du vælger, hvordan og hvad, du gør. Selv, når de forsøger at skændes med dig. Især, når de forsøger at skændes med dig. Vælg at skabe fred, ved at leve med fred.

Siden Sean Whalen skrev sit opslag for omkring en uge siden, er det gået viralt med mere end 350.000 likes, knap 90.000 delinger og 14.000 kommentarer.

Du kan læse hele hans opslag lige her.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip