Dette ækle eksperiment vil få dig til at droppe almindelig Coca Cola

Nils Würtzenfeld

384 uger siden

|

08/03/2017
Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Med eller uden sukker? En video viser, hvor står forskellen egentlig er på almindelig cola og så den sukkerfri af slagsen.

Dagens topnyheder

Lad os bare være ærlige.

Tørster man efter smagen af Coca-Cola, så er der intet, der slår den originale version opfundet i 1886.

Selvom Coca-Cola Company gennem årene har forsøgt sig med adskillige varianter, så er ’the original’ smagsmæssigt den mest tilfredsstillende oplevelse.

Alligevel sværger mange mennesker til de sukkerfrie versioner Light og Zero for ikke at blive for usunde, og nu afslører en video, at det bestemt ikke er for sjov, at de to varianter har vagt at droppe sukkeren. Det skriver Mirror.

For selvom de taber på smagen, så er det tydeligt, at de er et sundere alternativ.

I videoen opstilles nemlig et eksperiment, hvor to halv liter colaer – henholdsvis Original og Zero – bliver hældt på hver sin stegepande og kogt over en gasbrænder. 

Ved at koge de to populære drikkevarer fordampes langsomt alt vandet fra panden, mens sukkeret dog vil forblive.

I starten af videoen ser man, hvordan begge colaer koger lystigt på den brandvarme pande, men langsomt bliver der mindre og mindre væske.

Foto: Youtube

Stille og roligt bliver bunden af Zero-panden mere og mere synlig, men sådan forholder det sig ikke i den anden pande, hvor væsken ganske vist svinder ind, men hvor en tyk, brun, sukkermasse stadig dækker pandens bund.

Til slut taler resultatet for sig selv: Mens panden med Coca-Cola Zero kun har få brune plamager i bunden, er panden med den originale Coca-Cola dækket af en tyk, sirupagtig masse, der får enhver Coca-Cola-drikker til at tænke over sit forbrug.

Den oprindelige video er optaget i 2014, men for nylig har nogen sat de to separate optagelser overfor hinanden, hvilket har gjort, at eksperimentet står endnu stærkere.

Af samme grund har videoen fået nyt liv og er for nylig blevet delt adskillige steder på nettet, hvor den formentlig har fået adskillige cola-tilhængere til at genoverveje, om smag opvejer indtaget af sukker. 

Du kan se den tankevækkende video herunder:

Læs også om denne danske forskning, der afslører, hvad cola gør ved mænds tissemænd!