Dette frygter du allermest ifølge dit stjernetegn

Skrevet af Kristine Bugbee

04/11/2015
Din største frygt i livet er nært forbundet med din fødselsdag. Her er, hvad stjernerne siger om din angst.

Dagens topnyheder

Vædderen (21/3-19/4)
Vædderen har et umætteligt behov for eventyr, og har på samme tid brug for ro og indre fred. Du vrider dig ved tanken om at leve et kedeligt liv, men din største frygt er, at dine forhold ikke holder. Både dem til venner og kærester. Du er bange for, at jeres bånd er for løse, og at du bliver 'slået op med'.

Nøgleord for vædderen: Oprigtig, positiv, uafhængig, ligefrem, ærlig, livlig, energisk, beslutsom, temperamentsfuld, hurtig.

Tyren (20/4-20/5)
Tyren er kendt for at stå fast og være dybt loyal over for sine nærmeste. En tyr har altid har begge ben solidt plantet på jorden (ikke så meget drama der) og er rolig i de fleste sitautioner. Du har en god idé om, hvor du skal hen i livet. Det, der skræmmer dig allermest, er, at du pludselig bliver tvunget ud af din lille tryghedsboble.

Nørgeord for tyren: Jordnær, tålmodig, rolig, pålidelig, konservativ, reserveret, praktisk, sensuel, går efter opnåelige mål, en langdistanceløber.

Tvillingen (21/5-20/6)
Tvillingen er social, kreativ og elsker en god fest. Du er helt forgabt i muligheden for at udtrykke dig og bruge dine kreative sider, og derfor er din største frygt, at du ikke kan forfølge dine passioner i livet. Derudover er du bange for ikke at være den bedste til alt, hvad du gør.

Nøgleord for tvillingen: Sociale, meget talende, underviser, lærer, salgsperson, vil have variation, positiv, jovial, nysgerrig og beskæftiget med flere ting samtidigt.

Krebsen (21/6-22/7)
Krebsen er en sensitiv person med stor empati og medfølelse for andre mennesker. Du kar en utrolig evne til at drage omsorg for andre, og det er både positivt og negativt, for her kommer din angst i spil. Din største frygt er at blive afvist. Tanken om at forære dit hjerte til nogen, som ikke gengælder kærligheden, er helt ulidelig.

Nøgleord for krebsen: Følsom, en god ven, sensitiv, forstående, tolerant, hjælpsom, viser sommetider en hård skal af frygt for ikke at blive værdsat.

Løven (23/6-22/8)
Løven er selvsikker og stærk. Men inderst inde frygter du altid ikke at blive set og værdsat af dine omgivelser. Du føler dig ofte undervurderet - og du hader det.

Nøgleord for løven: Uafhængig, idealist, centrum af begivenhederne, handlekraftig, arrogant, åben, varm, generøs, elegant, overblik, lederevner, skabende.

Jomfruen (23/8-22/9)
Jomfruen kan man altid regne med. Du er én af de mennesker, der altid dukker op til en aftale, når du først har sagt, at du ville komme. Du er generelt et struktureret menneske, og derfor er din frygt rod - og ikke at blive hørt. Kaos omkring dig, fysisk og mentalt, er noget af det værste, du ved.

Nøgleord for jomfruen: Præcis, systematisk, kritisk, hjælpsom, sætter pris på orden og grundighed, økonomisk, solid, pålidelig, analyserende og realistisk.

Vægten (23/9-22/10)
Vægten elsker fred, kærlighed og forståelse. Du hader konflikter og konfrontationer, og du vil gøre alt for at holde freden og sørge for, at folk omkring dig er glade. Du frygter at gøre andre oprørte og se dem være kede af noget, som du har forårsaget.

Nøgleord for vægten: Søger balance, ser ting fra flere sider, sociale, positive, talent for lederskab, stærk retfærdighedsfølelse, sensibel, venlig og diplomatisk.

Skorpionen (23/10-21/11)
Du kan klare alle udfordringer, der bliver kastet din vej. Du har nemlig evnen til at hæve dig over problemerne og udvikle dig som menneske i processen. Selvom du er en passioneret person, så passer du godt på dit hjerte. Du er bange for at fejle, men din allerstørste frygt er, at folk ser dine dybeste følelser og usikkerheder.

Nøgleord for skorpionen: Frygtløs, resolut, temperamentsfuld, god intuition, vil have alt eller intet også i forbindelse med sex og forhold, talent for lederskab og motivering af andre.

Skytten (22/11-21/12)
Du er fri som en fugl og fyldt med energi og kreativitet. Du kan ikke få nok af alt det, som livet har at tilbyde. Din frygt er at blive kontrolleret af andre end dig selv, og at du ikke kan leve livet, som du selv har lyst til.

Nøgleord for skytten: Fordomsfri, åben, optimistisk, har det svært med rutiner, liberal, glad for rejser og at være ude i naturen, nyder nye opgaver og udfordringer.

Stenbukken (22/12-19/1)
Stenbukken har en enestående evne til at forvandle drømme til virkelighed. Du er ambitiøs, motiveret og styrer altid direkte mod målet med et fokus, som er få mennesker forundt. Alligevel er der noget, der nager dig. Din frygt er, at du ikke er god nok, og at folk ikke kan se dine visioner for sig.

Nøgleord for stenbukken: Ansvarlig, økonomisk, organisatorisk, stræbende, melankolsk, produktiv, kontrollerende, forsigtige, strukturelle og metodiske.

Vandmanden (20/1-18/2)
Vandmanden forholder sig helt rolig i alle situationer, og de hjælper folk omkring sig til at finde indre fred, når de har behov for det. Din frygt er at blive skåret ud af en persons liv, som du elsker. Samtidig er du bange for, at de vigtigste mennesker i dit liv ikke vil være der, når du har brug for støtte.

Nøgleord for vandmanden: Observerende, reflekterende, ukonventionel, social, uafhængig, excentrisk, søger et overblik, distancerende, logisk og kundskabssøgende.

Fisken (19/2-20/3)
Fisken er kreativ og sensitiv. Du er slet ikke vild med kritik, men deciderede konfrontationer er endnu værre for dig. Din største frygt er at blive peget ud og skældt ud for noget, fordi du er så følsomt et menneske.

Nøgleord for fisken: Drømmende, uforudsigelig, spirituel, sensitiv, kreativ, fantasifuld og selvopofrende.

Kilder: YourTango og Netspirit.dk

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: