Disse 5 tegn kan signalere, om din partner er dig utro

Selvom utroskab foregår på tværs af køn, nationaliteter og seksuelle præferencer, så er der alligevel, ifølge The Sun, fem tegn på, at du er mere tilbøjelig til at være utro.

Det er antropolog og utroskabekspert, Helen Fisher, der forklarer, at utro personer ofte opfylde fem bestemte faktorer, der er væsentlig mere udtalt hos dem, end hos andre mennesker.

1. Ustabil barndom: Hvorvidt folk er utro kan ofte spores tilbage til barndommen. Meget afhænger af vedkommendes forhold til sine forældre, og hvorvidt de har oplevet ekstra meget svigt og manglende nærhed.

- Mænd og kvinder, som har været tæt bundet til deres forældre gennem barndommen, er mere tilbøjelige til at bygge stabile forhold og undgå utroskab, frem for dem, der har haft et usikkert forhold til deres forældre, forklarer Helen Fisher.

2. Udadvendt personlighed: De mennesker, der er mere udadvendte og eventyrlystne har også en tendens til at 'strejfe' mere omkring. Helen Fisher forklarer, at de der har et konstant behov for hele tiden af opleve nyt og udvide deres horisont også har sværere ved at styre deres kropslige lyster.

3. Magten i forholdet: Den der har alt magten i et forhold, er også mere tilbøjelige til at være utro. Dette gælder især for kvinder. Det skyldes, at magtbalancen er blevet rykket for meget mellem to partnere.

- Kvinder, som altid 'får deres vilje' i forbindelse med uoverensstemmelse, er også mere tilbøjelige til at have et seksuelt sidespring. Derudover spiller kvinders popularitet også en faktor. De kvinder, der bliver begæret ude i byen, er også mere tilbøjelige til at være utro, mener Helen Fisher.

4. Penge og jobs: Jo flere penge du har, jo mere tilbøjelig er du til at have en affære, mens den person i forholdet, der tjener mindst, også har mindre risiko for at være utro. Det samme gælder i øvrigt for personer med gode og prestigefyldte jobs - de har også en tendes til at være mere om sig med andre end deres partner.

5. Utroskabs-gen: Det er ikke bevist, men nogle mener, at en persons tilbøjelighed til at være utro kan spores i vores DNA. Nogen mener endnu, at der er et specifikt utroskabs-gen.
I en ny undersøgelse foretaget blandt 181 mænd og kvinder påstår, at halvdelen at de adspurgte har et gen, der gør dem mere tilbøjelige til at være utro i forhold til den anden halvdel. Ifølge forskningsleder, Justin Garcia havde den ene halvdel af forsøgspersonerne et gen, der siden er blevet døbt 'DRD4'-genet, og som folk med en historie for utroskab eftersigende skulle besidde til forskel fra andre.

Men før du er en idiot, og underskylder dig med, at du nok har DRD4-genet, eller overfuser din partner fordi han eller hun er udadvendt og i øvrigt tjener mest i forholdet, så husk, at ovenstående liste kun er vejledende.
Det er uden tvivl muligt at sætte flueben ved alle punkter og stadig være et trofast og godt menneske.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip