Disse 6 stjernetegn er de allerværste kærester

Skrevet af Ane Sørensen

20/11/2017
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det kan være svært at finde ud af, hvilken fyr, der er den rette for dig. Men måske er der hjælp at hente hos stjernerne.

Dagens topnyheder

Det kan være lidt af en udfordring at finde en partner, som du kan dele din tilværelse med. Det er nemlig ikke altid nemt at gennemskue, om en fyr er den rette for dig.

Men måske er der hjælp at hente hos stjernene. Underholdningssitet Yourtango har kigget i krystalkuglen og fundet de stjernetegn, som du tilsyneladende skal gå langt uden om, hvis du gerne vil finde dig en god partner.

Vædderen (21. marts - 19. april)
Vædderen har kun tid til at se dig, når det er mest belejligt for ham selv. Og tager det desuden som en selvfølge, at du tager stillingen til, hvad I skal lave, sørger for at reservere og ikke forstyrrer hans andre planer. Hvis noget bedre dukker op på hans vej, så er han den, der er smuttet. Du bør derfor komme videre og finde en person, der virkelig værdsætter dig.

Tyren (20. april - 20. maj)
Det kan blive en pinlig affære, hvis du slæber tyren med til et kulturelt arrangement. Uanset, om det er en sportskamp, en koncert eller en danseoptræden, så vil han beklage sig under hele forestillingen. Efterfølgende vil han give udtryk for, at han gjorde dig en tjeneste ved at tage med. Du bør virkelig overveje, om han er det værd.

Tvillingen (21. maj - 20. juni)
Hvis du har fundet en tvilling, skal du ikke forvente, at han nogensinde tager det første initiativ. Det bliver utvivlsomt dig, der skal vise de første tegn på affektion. Hvis du vover pelsen og siger, at du elsker ham, skal du ikke nødvendigvis forvente at få et sandfærdigt svar tilbage.

Krebsen (21. juni - 22. juli)
Du skal ikke forvente at få en besked fra ham, når han vågner om morgenen, når han går i seng om aftenen, når han har gode nyheder eller bare keder sig. Kort sagt, skal du ikke have for høje forventninger om, at du er en prioritet i hans liv. Han svarer måske på dine beskeder, men du skal ikke regne med, at der kommer et initiativ fra hans side.

Løven (23. juli - 22. august)
Når det handler om jeres sexliv, skal du ikke forvente, at han kender til princippet om både at give og modtage. Du skal med andre ord ikke blive overrasket, hvis det hele handler om ham og hans tilfredsstillelse. Er han særligt slem, kan du måske lige frem få fornemmelsen af, at du lige så godt kunne have været en anden kvinde i hans dobbeltseng.

Jomfruen (23. august - 22. september)
Hvis du har kastet din kærlighed på en jomfru, så skal du ikke forvente, at han er villig til at dele særlig meget med dig. Måske oplever du det ikke umiddelbart som et problem, men med tiden kan det vokse sig større. Du skal i hvert fald ikke regne med, at han vil dele sin kage med dig, gøre plads til din tandbørste eller på anden måde lukke dig ind i sit private liv.

Nygifte Laura smiler til fotografen - så tager brylluppet en uhyggelig drejning