Dit stjernetegn afslører, hvordan du klarer singlelivet

Skrevet af Redaktionen

30/11/2015
Skønt eller skræmmende - det er vist ikke tilfældigt, hvordan du oplever livet som single.

Dagens topnyheder

Flere og flere voksne mennesker lever alene. Mange vælger at forblive singler, mens andre først finder en fast partner sent i livet. Der er stor forskel på, hvordan vi foretrækker at leve - dit stjernetegn giver ifølge Yourtango mulighed for et lille indblik i, hvordan du håndterer livet som single.

Vædderen (21/3-19/4)
Vædderen er et selvstændigt stjernetegn og bryder sig ikke om at være bundet. Du er en naturlig leder, som ikke har noget imod at være single. Når du bare er dig selv, kan du gøre, hvad du vil.

Tyren (20/4-20/5)
Tyren sætter pris på uafhængighed. Du foretrækker at gøre tingene på din måde og bliver irriteret, hvis du møder modgang.

Tvillingen (21/5-20/6)
Tvillingen er et stærkt og meget selvstændigt stjernetegn. Du er energisk, impulsiv og rastløs. Du bryder dig ikke om at være bundet og kommer let til at kede dig. Derfor foretrækker du en smule eller ingen forpligtelse i forhold til en partner.

Læs mere: Dette frygter du allermest ifølge dit stjernetegn

Krebsen (21/6-22/7)
Som udgangspunkt har krebsen ikke noget problem med at være single. Men på den anden side, er mennesker født i krebsens tegn ret afhængige og har brug for nogen, som tager sig af dem og støtter dem i at håndtere deres problemer.

Løven (23/6-22/8)
Selvom løven bryster sig af at være uafhængig, er de sjældent singler særlig længe. De trives nemlig med ros og beundring og vil gerne have nogen omkring sig til at bekræfte dem.

Jomfruen (23/8-22/9)
Jomfruen er interessant og kompleks. Du har et analytisk sind og ser derfor de praktiske fordele ved at være single. Når du beslutter dig for at date, overvejer du alle de ting, der kan gå galt - hvilket gør det svært at finde en partner.

Læs mere: Sådan bliver dit kærlighedsliv i november ifølge dit stjernetegn

Vægten (23/9-22/10)
Vægten elsker mennesker. Du er en uafhængig tænker, men foretrækker at være i et partnerskab. Ligesom løven trives du med beundring. Det at være single er kun en overgangsfase for dig.

Skorpionen (23/10-21/11)
Skorpionen er ambitiøs og mistænkelig. Du foretrækker at være på egen hånd og har for travlt med dit eget liv til at tænke på en anden person. Det kræver en stor indsats at vinde en skorpions tillid, men når det lykkes, er de meget loyale.

Skytten (22/11-21/12)
Skytten elsker mennesker, men kan ikke lide forpligtelse. Du tørster efter frihed og eventyr, så medmindre din partner kan give dig det, har du det helt fint med at være alene.

Stenbukken (22/12-19/1)
Stenbukken er mistorisk og forsigtig. Du er sikker på dine egne evner og behøver ikke en partner, som roser og beundrer dig. Du har det fint med at være single.

Vandmanden (20/1-18/2)
Vandmanden giver sig aldrig fuldt ud til nogen. Selv, hvis du beundrer nogen, holder du dig alligevel på afstand. Du elsker din frihed og uafhængighed mere, end du elsker at have en partner.

Fisken (19/2-20/3)
Fisken er det stjernetegn, som har mest brug for en partner. At være single er farligt for dit følelsesmæssige helbred. Du er ekstremt følsom og har brug for en partner, som kan trøste og motivere dig, fordi du ikke tror på dig selv.
 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: