Døende 13-årig kommer med et sidste ønske: Da det bliver læst op, begynder alle at græde

30/03/2023 10:17

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
13-årig var alvorligt syg før sin død, men hun ville ikke have medicin som holdte hende længere levende, men hun ville have sit sidste ønske opfyldt.

Mest læste i dag

Børn er kendt for at være de mest oprigtige mennesker, der altid tænker medfølende på andre. 

Da en 13-årig pige stod over for døden, viste hun den største form for kærlighed ved at vælge at donere sine organer, så andre børn kunne leve gennem hende.

Øjeblikke før hun døde, gjorde en 13-årig pige klart sit ønske om at hjælpe andre med sine organer. Efter at have forliget sig med sin virkelighed bad Dana sine forældre om at tillade hendes krop at hjælpe andre, der forsøger at få en ny chance i livet.

Dana Paolo, fra Tamaulipas, Mexico, var kun 13, da hun led af højt blodsukker på grund af diabetes. På grund af sin tilstand måtte hun juleaftensdag indlægges på hospitalet.

Dana forblev indlagt i to måneder, hvor hun stod over for adskillige komplikationer. Hun fik tre hjerte- og åndedrætsstop under sit ophold på hospitalet.

Desværre blev Danas helbred forværret, og hun blev erklæret hjernedød. Inden hun blev taget med på operationsstuen en sidste gang, læste lægen et brev, som det lille barn havde skrevet, som fik alle til at græde.

Mens hendes tilstand stadig var stabil, skrev Dana et hjerteskærende brev, der i sidste ende opfordrede hendes forældre til at tage beslutningen om at donere hendes organer. 

Brevet fortsatte med at detaljere, hvad hun ønskede, der skulle ske med hendes krop, når hun døde. Hun bad om, at hendes øjne blev doneret til en mand, der aldrig har set, hendes hjerte til en, hvis hjerte kun forårsagede smerte, og hendes nyrer til dem, der var afhængige af dialyse for at overleve.

Mod slutningen af ​​sit brev bad hun folk om ikke at huske hende for hendes fejl, svagheder og alle andre fordomme mod mennesker. I stedet ønsker hun, at andre skal huske hende ved at gøre gode gerninger for andre eller give opmuntrende ord til dem, der har behov.

Der var ikke et tørt øje i rummet, da lægen læste brevet højt. I sidste ende gav Danas uselviskhed tre børn endnu en chance for livet efter at have modtaget hendes lever, nyrer og hornhinder. Det skriver Amomama.

Som en sidste hyldest til dette godhjertede barn, eskorterede hele det medicinske personale og familiemedlemmer Dana med hvide balloner, mens de klappede hende en sidste gang med tårer i øjnene.

Foto: Youtube