Drømmejobbet er ledigt: Bryggeri søger person til at teste deres øl hver fredag

Gratis øl hver fredag. Frister det? Foto: Shutterstock

Kunne du tænke dig at drikke øl på arbejdet og samtidig få løn for det? Så kan du godt begyndte at udfylde en jobansøgning nu, for drømmejobbet er ledigt.

Er du en sand ølhund?

Eller har du en kammerat, der kan dufte ølskum på en kilometers afstand og kende en Tuborg fra en Carlsberg alene på lyden af øllen, der knappes op?

Så er der lyksalige nyheder i vente, da drømmejobbet for enhver øl-elsker nu et en realitet. Bryggeriet Meantime Brewing Company har nemlig slået et jobopslag op på LinkedIn, hvori virksomheden søger en professionel øl-tester.

Jep, du læste rigtigt.

Læs også

Afsløring: Danske mænd med disse navne bliver oftest tynde i toppen

Bryggeriet, der har hjemme i Greenwich i London, leder nemlig efter en øl-entusiast, der har lyst til lægge gane til en masse nye øl-varianter samt afgive relevant feedback, der skal bruges til at skabe den helt perfekte øl.

- Har du nogensinde drømt om at blive betalt for at drikke øl? Det kan hurtigt blive virkelighed, da vi leder efter en øl-elsker, der vil leve af at smage på nye og innovative øl. Ja, det er muligvis det bedste job i verden, skriver Meantime Brewing Company i jobannoncen.

Og vi er på nippet til at give dem ret.

Jobbet indebærer, at man møder op på bryggeriet i Greenwich hver fredag, åbner svælget og gør sig til forsøgskanin i forbindelse med bryggeriets nyeste varianter.

Læs også

Advarsel til iPhone-ejere: Lad være med at opdatere din telefon!

Grundet faren for galoperende alkoholisme er ens arbejdstid kun på tre timer - fordelt på hver fredag i ugen.

Det oplyses ikke, hvad lønnen er, men mange vil måske mene, at jobbet er løn i sig selv.

Det skal dog understreges, at bryggeriet leder efter en medarbejder med kvalifikationer, der omfatter mere end blot en kærlighed til øl samt en evne til at drikke sig fuld hver weekend.

Virksomheden forventer nemlig en testperson, som ikke blot er en ’passioneret øl-kender’, men som også besidder ekstraordinære smagsløg og en stor viden om alkoholiske drikke.

Hvis du seriøst overvejer at søge det misundelsesværdige job, skal du følge dette link. Skål - og knæk og bræk med ansøgningen.

Drømmejob: Få 220.000 kroner om året for at teste sexlegetøj

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip