Efter weekendens guldregn: Danske Spil eftersøger 3 millionvindere

Emil Ryttergaard

398 uger siden

|

28/11/2016
Viralt
Foto: Pressefoto
Foto: Pressefoto
Tre heldige vindere kan næppe indløse deres præmie i kiosken i supermarkedet.

Dagens topnyheder

Hvor tit tager man ikke sig selv i at købe en lottokupon eller et skrabelod og tænke: 'Det bliver jo ikke mig, der er heldig alligevel, måske jeg bare skulle lade vær?’

Den fornemmelse har de fleste nok tænkt, men alligevel er det så de færreste, der ved hvordan de må føles at se millionerne trille ind på kontoen efter den ene heldige lottokupon. 

Det er der heldigvis tre vindere, der kan efter den weekend, hvor Danske Spil nu efterlyser tre de vindere, hvor millionerne lige nu står og venter på dem.

I fredags kunne en heldig spiller fra Brøndby blive 2,4 millioner kroner rigere på en flot 2. plads i Eurojackpot. Her blev den heldige kupon købt på nettet, så når netbanken bliver åbnet, så er der nok lige til en ekstra god middag i aften. 

Desuden kunne Lotto i lørdsags også vi fejre to nye millionærer. 1. præmien på 6 millioner blev vundet af en heldig spiller fra Lolland, hvor  vinder-kuponen blev købt hos Dagli’ Brugsen i Kettinge.

Men også en Bilka kunde fra Hundige skal ringe ind til Danske Spil. Vedkommende har nemlig vundet i ekstratrækningen Millionær Garantien som er Lottos ugentlige ekstratrækning blandt alle gevinstgivende rækker. 

Her står der også 1 million danske kroner og venter, og det er vel også en slags penge? 

Hvis du sidder med lottoseddelen, så kan du jo lige tjekke disse tal, for at se om du skulle være den heldige? 

Vindertal: 3, 4, 20, 21, 22, 23, 30
Tillægstal: 29