Elever tog pis på deres lærere: Hyrede stripper til afgangsfesten

Sol Stoffregen

424 uger siden

|

27/05/2016
“Foredragsholderen” havde blazer og knælang nederdel på, da hun dukkede op, men det ændrede sig hurtigt, afslører en utrolig populær video.

Dagens topnyheder

Forleden tog en gruppe afgangselever på et tysk gymnasium fusen på deres lærere, som fik lidt af et chok, da den frække sandhed gik op for dem.

De snu elever havde bildt lærerne ind, at de havde fået en kvinde til at komme og tale om ligestilling til deres afgangsfest. Den velklædte business-kvinde, der dukkede op på Luitpold-Gymnasium i München, introducerede sig som “Jarly” og bød eleverne velkommen, inden hun begyndte at tale om forholdet mellem elever og lærere.

Pludselig hiver hun et par drenge op på scenen og begynder at smide tøjet under vild piften fra de begejstrerede elever. Det skriver Daily Mail.

Det frække “foredrag” på gymnasiet blev filmet, og videoen viser den 33-årige blonde stripper, der iført sparsomt undertøj giver eleverne lapdance på scenen foran elever og lærere. I et hedt øjeblik røg Jarlys undertøj af, afslører videoen.

De måbende lærere valgte at lade stripperen gøre, hvad kun skulle, uden at gribe ind - formentlig fordi eleverne var 18 år eller derover.

Videoen er på kort tid blevet voldsomt populær, selvom den er filmet gennem et vindue. Se blonde stripper i aktion på gymnasiumet her:

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler: