Ella ser en hjemløs mand gennem vinduet: Så beder hun sin far lov om noget utroligt

En lille pige var på restaurant med sin far, da hun så en hjemløs mand på en bænk. Så stillede hun sin far et rørende spørgsmål.

Ella Scott var med sin far, Eddie på restaurant, da den lille pige fik øje på noget udenfor vinduet foran deres bord.

Udenfor sad en hjemløs mand på en bænk, og det gjorde et stort indtryk på Ella. Det skriver Little Things.

Efter at have tænkt sig lidt om, kiggede Ella op på sin far og spurgte forsigtigt, om hun ikke måtte hjælpe den hjemløse mand ved at give ham sin mad.

Den overraskede Eddie blev både målløs, rørt og stolt over Ella. Straks fandt han sin mobiltelefon frem for at filme sin datters rørende gestus.

- Kan jeg ikke bare give ham... spurgte Ella forsigtigt, hvortil Eddie svarede:

- Jo. Giv ham det. Gå bare derud!

Forsigtigt men beslutsomt samlede Ella sin tallerken op fra bordet, og efter et par sekunders tøven gik hun ud af restauranten og hen til den hjemløse, der alene og forhutlet sad på bænken foran restauranten.

- Det er min datter lige der. Jeg elsker hende så højt, kan man høre den stolte far sige på optagelsen, før den lille pige forsigtigt henvendte sig til den hjemløse.

På videoen kan man ikke høre deres samtale, men det er tydeligt, at den hjemløse mand bliver både overrasket og glad for den tallerken med mad, som Ella lige pludselig overrækker ham.

Taknemmeligt stirrer han efter den lille pige, mens hun igen går ind til sin far, hvorefter han sultent går i gang med at spise.

Da Ella er tilbage ved bordet, ser hun både stolt og lidt genert ud.

- Sådan Ella! Lyder det fra Eddie, da hans datter igen sidder på sin stol og betragter den hjemløse, der er travlt optaget af at spise.

- Ella? Du er utrolig, fortæller den stolte far, mens den lille pige blot smiler – muligvis uden at være helt klar over, hvor sød, generøs og uselvisk en gerning, hun lige har foretaget.