En kvinde bliver smidt ud for at amme sit barn: Tog et billede der viser, hvor grotesk beslutningen var

Amerikanske Wittney Hope‎ kunne ikke tro sine egne ører.

Den unge mor var ude og shoppe i den amerikanske butikskæde, Dillard's, da hendes lille datter pludselig blev sulten.

Hope forhørte sig derfor hos en ekspedient, om hun måtte give sit barn lidt at spise. Det måtte hun godt, men så snart Wittney Hope gjorde klar til at amme sin lille datter, forlangte selv samme ekspedient pludselig, at Hope forlod stedet.

Selv en anden kunde påpegede også overfor Wittney Hope, at hun da ikke kunne amme sit barn midt i butikken, men det mest absurde ved situationen var dog, at Wittney Hope befandt sig i undertøjsafdelingen – omgivet af halvnøgne bryster, kavalergange og masser af hud.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Wittney Hope/Facebook

Derfor var det både en vred og rystet Wittney Hope, der skyndte sig hjem, hvor hun satte sig til tasterne og skrev følgende opslag på Dillard's facebook-side:

- Denne eftermiddag, mens jeg shoppede i jeres butik, blev min datter virkelig sulten. Jeg søgte efter et afsondret område, og da jeg fandt et (i undertøjsafdelingen, red.) spurgte jeg, om det var okay, at hun spiste der. Ekspedienten nikkede, og jeg begyndte at amme mit barn. Jeg dækkede mig ikke til (jeg gjorde som på billedet for at illustrere ironien). Jeg trak diskret min trøje ned, mens hendes hoved dækkede for mit bryst, skriver Wittney Hope, der pludselig måtte stoppe sit foretagende.

- Så fortalte den samme dame mig, at jeg ikke kunne tillade mig 'det' i butikken. Hun sagde, at jeg blev nødt til at finde et toilet. Jeg var helt i chok, da jeg aldrig tidligere har fået en kommentar i forbindelse med amning, skriver Hope, der ovenikøbet fortæller, at en anden kunde også blandede sig i diskussionen og irriteret forklarede Wittney Hope, hvor toiletterne var.

- Jeg gik øjeblikkeligt hen til bestyreren for at udfylde en formel klage (hvilket jeg senere gjorde online). Da jeg forlod butikken, gik jeg forbi en stor reklame for undertøj. Seriøst – modellens ansigt var ikke engang med på billedet. Hvorfor er det acceptabelt, at have et kæmpe billede af bryster hængende på vægen, når jeg ikke må amme mit barn, spørger en fortørnet Wittney Hope, inden hun underskrev opslaget med disse ord:

- Med venlig hilsen, Den skide sure mor, der aldrig ønsker at shoppe i Dillards igen.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip