Får sit livs chok: Mand finder ud af, at hans søn er hans onkel

Foto: TikTok

En mand har delt sin store hjertesorg, efter at have opdaget, at hans søn faktisk er hans onkel. Hans kæreste har nemlig haft en langvarig affære med hans bedstefar.

Det kan være svært at få en familie til at hænge sammen, når forældre går fra hinanden – især hvis utroskab har været en del af årsagen. 

Læs også

Andrea led af migræne i 25 år - fik sit liv tilbage, da hun droppede to ingredienser i sin kost

Alligevel vil en sådan situation nærmest virke som et ønskescenarie ved siden af denne mands situation. Han har nemlig opdaget, at hans søn i virkeligheden er hans onkel.  

TikTok-bruger @stacks1400 blev knust, da han fandt ud af, at hans kæreste, der er moren til hans barn, har haft en langvarig affære med hans egen bedstefar, mens de boede hos ham. 

Til videoen, som han har delt på det sociale medie, har han skrevet: "Kan ikke tro, at jeg forventede mere af en mand, der havde en helt anden familie rundt om hjørnet fra min bedstemors hus," hvilket antyder, at det ikke er første gang, at hans bedstefar har været involveret i utroskab.

@stacks1400

Can’t believe I expected more from a man that had a whole other family around the corner from my granny house. #fyp #redpill #ZitHappens

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque
Can’t believe I expected more from a man that had a whole other family around the corner from my granny house. #fyp #redpill #ZitHappens

"Jeg er så ked af det på dine vegne. Jeg ved, at det virker mørkt nu. Tag lidt tid væk for dig selv. Du fortjener ikke dette, men der er en anden derude for dig," kommenterede en støttende bruger på TikTok. 

"Stop ikke med at elske den unge mand. Det er din tid til at stå højt i alt dette. Bryd cyklussen og elsk den dreng, uanset hvilken titel han har," lød det fra en anden bruger. 

Foruden at have modtaget en strøm af velmenende og medfølende kommentarer, er der også mange, der har spurgt ind til yderligere detaljer om, hvordan det kunne være sket, uden at han har været klar over det. 

Manden giver ikke en konkret forklaring på, hvordan han ikke har kunne opdage det. Derimod fortæller han, at han på et tidspunkt tog sin kæreste telefon, mens hun var i bad og opdagede 'flere års beskeder og billeder og eksplicitte ting'.

Læs også

Kvinde befamlet af fremmed mand under flyrejse: Personalet bad hende om at sætte sig ned og tie stille

I en anden video lovede Stacks, at han fortsat vil behandle sin søn som sin ægte søn. I denne video gjorde han det også klart, at deres forhold ikke vil ændre sig, selvom han har fundet ud af sin kærestes affære. 

 

Dagens Gossip