Familie finder ud af at deres forsvundne hund er blevet fundet på den mest overraskende måde

04/10/2023 13:41

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Da familien Calteaux begyndte deres ferie i Carowinds Camp Wilderness i Charlotte, North Carolina, tilbage i april 2023, forventede de at have det sjovt. Men da et fyrværkerishow fik deres hund, Lucy, til at gå i panik og knække sin snor, blev hele turen til en redningsmission.

Mest læste i dag

Dana og Glenn Calteaux, sammen med deres børn, brugte så meget tid, som de kunne, i Charlotte på at prøve at opspore deres forsvundne golden retriever, men de kom ikke med nogen spor, da de skulle vende hjem til Buffalo, New York.

I en snak med den lokale Charlotte-nyhedsstation WCNC sagde Dana Calteaux: "Vi har bare brug for hende tilbage. Hun har brug for os, og vi har brug for hende."

Heldigvis gik indbyggerne i Charlotte sammen for at finde Lucy i hendes families fravær.

Fællesskabsmedlemmer foretog fysiske søgninger gennem skoven omkring Carowinds Camp Wilderness, trykte flyers, kørte på cykel rundt i grønne områder for at sprede budskabet og marcherede endda i lokale parader i hundekostumer for at gøre opmærksom på Lucys forsvinden.

En Facebook-gruppe blev oprettet for at rapportere eventuelle observationer eller spor med over 2.900 medlemmer, som alle holdt deres øjne og ører åbne for ethvert tegn på Lucy.

I mellemtiden, tilbage i Buffalo, kom Calteauxs i kontakt med Teresa Tucker og Kelly Chatman med Tucker K-9 Search & Rescue, baseret i Charlotte.

Tucker og Chatman arbejdede sammen med fællesskabet for at udvide søgningen til andre stater, følge op på kundeemner og holde momentum i gang.

Fordi der ikke var rapporteret om at observere Lucy, troede Tucker og Chatman, at hun sandsynligvis blev fundet og holdt af nogen.

Så mange kundeemner blev delt i Facebook-gruppen, og billeder af tabte og fundne golden retrievere fra hele staten dukkede jævnligt op. Men desværre ville Dana skulle kommentere igen og igen, at disse gyldne ikke var Lucy.

Så, lige pludselig, i august - fem måneder efter Lucy forsvandt første gang - modtog Calteauxs nogle chokerende gode nyheder under et opfølgende interview med WCNC. Lucy var blevet fundet.

Calteaux-familien havde ingen anelse om, at Tucker og Chatman havde fået et spor fra en, der opdagede Lucy og ringede til kontaktnummeret på flyers. De mener, at nogen havde holdt Lucy, men hun er muligvis løbet væk igen under storme i området tidligere på ugen.

Hun var en smule tyndere, end hun var, da hun første gang forsvandt, og hun var dækket af flåter, men hun var ellers rask.