Familien samler tusindvis af mælkekartoner - se nu hvorfor naboerne bliver dybt misundelige

En amerikansk familie har gjort sine naboer grønne af misundelse med et imponerende byggeri af mælkekartoner i haven. Så kan vinteren bare komme an!

Her i Danmark er vi exceptionelt gode til at vrisse over kulden og de forhindringer, vinteren bringer med sig. Vi savner varmen (men det kan selvfølgelig også blive FOR varmt), og vi bruger helst ikke for meget tid udendørs i de koldeste måneder.

Men en familie fra USA har lagt en række billeder på nettet, som beviser, at vinteren ikke fortjener sit dårlige rygte. Tværtimod. Kulden er nemlig perfekt til familiehygge i snevejret - og ikke mindst smukke haveprojekter, som får naboerne til at sende lange blikke.

Det første, den kreative familie gjorde, var, at samle en masse gamle mælkekartoner sammen. Da de havde nok, kom de farvet vand i og frøs dem til is, så de blev til aflange, firkantede, farvestrålende blokke. 

Det må have taget månedsvis af indsamle så mange mælkekartoner!

Alle slags kan bruges.

Det gælder om at finde det helt rigtige spot i haven.

Næste skridt var at finde et godt sted til det spektakulære byggeri i haven. De skovlede sneen væk, og placerede de farverige mælkekartoner i en stor cirkel.

Den nederste ring skal være helt rundt.

Den bedste grund til at kaste sig ud i projektet er selvfølgelig, at man får mulighed for at hygge sig med familien.

Derefter stablede de en ny række af mælkekartoner på de nederste isblokke - med et lag sne imellem. Og sådan fortsatte de, indtil det færdige byggeri stod. 

Mælkekartoner med farvet vand - genialt.

Næsten færdige!

Wow!

Så fint.

Pludselig havde de skabt nabolagets flotteste vinterhytte - en farverig iglo - som især er fin om aftenen, når den bliver lyst op i vintermørket.

Et sikkert hit hos familier med børn.

Det er næsten eventyrligt.

Den private iglo er perfekt til familiehygge og varm kakao.

Billederne er delt på det sociale medie Imgur.

 

 

 

 

Dagens Gossip