Far laver vanvittigt optrin i lufthavn: Da sikkerhedspersonalet tjekker sønnens taske, gemmer der sig en grim overraskelse

31/08/2023 12:48

Henrik R

Viralt
Foto: Ted Andressen/Facebook
Foto: Ted Andressen/Facebook
Da sikkerhedspersonalet kigger i tasken, bliver sønnen totalt målløs.

Mest læste i dag

Nogle mennesker elsker det, mens andre har et meget anstrengt forhold til den slags skæg og ballade, hvor man laver ‘practical jokes’.

Det er i hvert fald ikke altid lige sjovt for den, der bliver gjort til grin, når tiøren falder og man finder ud af, at man er offer for den mere eller mindre uskyldige spøg på ens bekostning.

Det fik en amerikansk søn også at føle, da amerikaneren Ted Andressen fra New Orleans ville være meget morsom på sin søns vegne, og har delt en video af det pinlige optrin på Facebook. 

Da familien skal igennem sikkerhedskontrollen i lufthavnen, bliver sønnens taske valgt ud og skal tømmes af en kvindelig sikkerhedskontrollant foran den intetanende mand.

Først finder hun en pude til nakken, derefter en af de klassiske poser, som man pakker væsker i. Men så er det hun fisker en 30 centimeter stor dildo og glidecreme ud af tasken til sønnens store forbløffelse.

Da sønnen ser den store dildo, vender han sig straks mod de andre rejsende og bliver tomatrød i ansigtet, hvorefter han gemmer hænderne i ansigtet og griner.

I samme øjeblik kan man høre, hvordan at faderen og de andre rejsende i selskabet er ved at knække sammen af grin, og i baggrunden kan man også høre Ted Andressen sige:

"Se nu der, det ved jo tydeligvis ikke hvad du har pakket i din egen taske."

Sønnens reaktion er enestående, og da han får vejret efter sit latterudbrud, siger han kærligt:

- I røvhuller. Det var derfor, at I ville have mig til at ryge den cigaret før, lyder det fra den anonyme søn, der tager joken i stiv arm.

Efter at have undskyldt til den kvindelige sikkerhedskontrollant, får familien lov til at forsætte gennem sikkerhedskontrollen på deres rejse. Videoen af det sjove optrin blev uploadet på Facebook i torsdags og er siden blevet set mere end 18 millioner gange.

Se selv hele den grinagtige video her: