Far lod sin 3-årige datter selv vælge tøj da hun skulle fotograferes i børnehaven: Nu er billedet gået viralt

Foto: Privat

Som barn er det ofte specielt at blive fotograferet i børnehaven og skolen, hvad man skal på af tøj og hvordan håret skal sidde. For den 3-årige pige var det også vigtigt.

For nogle børn kan det nemt blive en nervøs oplevelse, noget man frygter lidt. Specielt i skolen begynder billederne at betyde lidt mere, også omkring hvad andre tænker.

Da den tre-årige pige Kaylieann Steinbach skulle tage dette års billede i børnehaven, var hun både spændt og nervøs. 

Læs også

Stort bilmærke ændrer logo: Se det nye logo her

Men hun blev også skuffet, da hun stod op om morgenen og så, hvilket tøj hendes forældre havde valgt til hende.

Hun var overbevist om, at hun selv skulle bestemme hvad hun skulle have på.

Kayliean elsker superhelte, især Superman og Supergirl. 

Hun var derfor fast besluttet på, hvilket tøj hun ville have på under fotograferingen. Den 3-årige pige har en diagnose på hendes hørelse, som gør at hun ikke kan høre bogstavet “S”.

Forældrene prøvede så at overtale Kayliean til at tage et andet sæt tøj på, men til det svarede hun bare “Pootergirl!”.

Til sidst, gav forældrene op og lod den 3-årige gå i børnehave, i det tøj som hun gerne ville have på, et Superman's kostume.

Foto: Facebook

Faren delte historien på sociale medier, hvor han også fortæller om pigens diagnose, som gør at både far og datter i dag, er ved at lære tegnesprog.

“Reaktionen og feedbacken fra døve er fantastisk," siger han. “Jeg har stadig ikke været i stand til at komme igennem alle de beskeder med venlige ord, folk har sendt mig. Jeg kunne aldrig have forestillet mig, at hendes billede kunne røre så mange mennesker,” siger faren ifølge Sosialnytt.

 

 

Dagens Gossip