Far skriver rørende hilsen til 2-årig datter med Downs syndrom: ‘Gud laver ikke fejl’

Amerikanske Rory Feek har skrevet et personligt blogindlæg, hvor han udtrykker kærligheden til sin toårige datter Indiana, som er født med Downs syndrom.

Det skriver Today.

- Indy er en ‘gave’, som alle børn med Downs syndrom er, de kommer i ‘alle former og størrelser’. Nogle lærer hurtigt, andre langsommere. Nogle er stille, mens andre er højlydte. Nogle kravler og går tidligere end andre, mens nogle - som Indy - tager sig sin tid. Men de er alle smukke. Alle gaver ovenfra, skriver 51-årige Rory Feek i blogindlægget.

Læs mere: Baby har ikke spurgt efter sin mor efter hendes død - årsagen er hjerteskærende

Rory Feek mindes, hvordan familiens nærmeste sagde, at de var kede af det, da de fik at vide, at Indy havde Downs syndrom.

 

...pre pre-school kisses from Papa.

A photo posted by Joey+Rory (@roryandjoey) on

May 19, 2016 at 7:32am PDT

- Det er sådan en underlig reaktion på et barns fødsel. Måske fornemmede de forvirringen i min stemme - eller mere sandsynligt, de vidste ikke, hvad de skulle sige. Det er dét, samfundet har lært dem - lært os alle - du fik ikke en almindelig baby.. du fik noget mindre.. Det er budskabet derude. Men det er forkert. Det synes jeg i hvert fald, at det er. Og jeg ved, at det gjorde Joey også (Rorys afdøde kone red.), skriver Rory Feek.

- Gud laver ikke fejl, tilføjer han.

Kort efter lille Indys fødsel, fik Joey diagnosen livmoderhalskræft. Da den nybagte mor indså, at hun ikke ville se sin datter vokse op, traf hun en svær beslutning. Hun trådte et skridt tilbage og var ‘mindre’ mor for den lille pige, så Rory kunne være mere ‘far’ for hende.

Det var tanken, at det skulle gøre situationen lettere for datteren, når moderen en dag ikke var der længere.

Den 4. marts mistede Joey livet. Lille Indy har spillet en vigtig rolle i sin fars liv, mens han har været ved at bearbejde tabet af sin kone.

 

... Indy practicing standing up while her Papa practices lying down.

A photo posted by Joey+Rory (@roryandjoey) on

Aug 22, 2016 at 6:09pm PDT

- Hun er smilet på ansigtet af en far, der burde græde. Hun er glæden i livet hos en familie, der burde være fuld af sorg, skriver Rory Feek.

Du kan læse hele Rorys blogindlæg lige her. 

Rory Feek har lavet en lille video med billeder af mor og datter - se den lige herunder.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip