Folk raser over Sonias behandling af specielt kæledyr: Giver sin ræv vegansk foder

Sonia har fået dødstrusler og angst, siden billederne af hendes ræv har spredt på nettet. Foto: Sonia Sae

En kvinde har fået internettet til at rase over behandlingen af hendes kæledyr.

Man skal være varsom, når man stikker næsen frem på de sociale medier.

For uanset hvordan man selv mener, at man lever og passer på andre, så er det langtfra alle, der kan skelne mellem ‘virkeligheden’ på Instagram eller Facebook og den skinbarlige sandhed, som de kan opleve med deres egne to øjne.

For spanske Sonia Sae, der er vegansk dyreforkæmper har fået ørerne i maskinen, efter at have delt flere billeder af sit særlige kæledyr, som hun udelukkede fodrer med en vegansk diet, skriver BBC. 

Den spanske veganer delte billeder på de sociale medier af sin ørkenræv Jumanji, som hun har som kæledyr, hvor hun kunne berette, at dyret mistede pelsen, og at hun udelukkende fodrede ræven med vegansk dyrefoder.

Læs også

Ser du meget fjernsyn? Så risikerer du denne livsfarlige sygdom, advarer læger

Det fik flere brugere på Twitter og Youtube til at melde Sonia Sae for dyremishandling hos forskellige dyreværnsgrupper, og blandt andet har brugeren IceDarkEmerald_ på Twitter skrevet et opslag, hvor han kalder ørkenræven for ‘ekstremt underernæret’

 

 Youtuberen Foshee har decideret startet en kampagne mod Sonia Sae for at få hende til at stoppe med at sulte sin ræv med den veganske foder.

Det har i den grad fået folk op af stolene og på sin Facebookside, skriver Sonia Sae, at hun modtager dødstrusler og chikane, hvilket har ført til angst, siden kampagnen mod hende begyndte.

Men der er blot et problem.

Det var dette billede, der fik folk til at rase på nettet og melde Sonia Sae for dyremishandling. Foto: Sonia Sae

Men ørkenræve kan faktisk godt leve udelukkende af planter og på en vegansk diæt. Foto: Shutterstock

Billederne som er spredt af ræven er tre år gamle og fra en tid, hvor at ørkenræven skiftede pels, samtidig med at den led af allergi.

I dag har ræven det godt, og den veganske diæt er intet problem for ræven, der fra naturens både kan leve af planter, rødder og nødder samt kød fra smådyr såsom gnavere.

Læs også

Prutter din tissekone? 4 årsager til at din mis slipper en pinlig vind

- Min instagram er privat nu, på grund af al den chikane og dødstrusler, som jeg har modtaget, og jeg har fået en hel del angst på grund af den her sag, skrev Sonia Sae for blot en time siden på sin Facebookside.

Hun forklarer, at billederne af den næsten hårløse ræv skyldes en anden lidelse, der ikke har noget med rævens kost at gøre.

- Jumanji har allergi mod pollen fra planter. Det havde han, inden at han fik vegansk foder. Allergien er særlig slem, når pollen er i luften i foråret og sommeren og forsvinder resten af året. På alle billederne vejer han stort set det samme, en helt normalvægt for en ørkenræv, forklarer Sonia Sae i en af hendes opslag på Facebook. 

Populære hunderacer

Golden Retriever - Det er ikke bare en dejlig hund - Golden Retriever er verdens mest populære hund. En Golden Retriever er en rigtig familiehund, som gøer mindre end andre hunde. Videre er en Golden Retriever meget intelligent og nem at træne. Golden Retrievere er børnevenlige hunde, og de er blide og trofaste. Læs hele artiklen om Golden retrievere her.

Schæferhund - Det er den perfekt vagt og politihund. En Schæferhund er både god at træne med og så er den rigtig god med børn. Læs alt om den tyske Schæferhund her.

Bomuldshund - I Danmark er den kendt både som Bomuldshund og Coton de Tulear. Egentlig samme navn blot på dansk og fransk. En bomuldshund har det fineste hår, der føles så blødt som silke. En Bomuldshund er en dejlig lille selskabshund og familiehund.

 

Dagens Gossip