Folk tror, at Anna er årtier yngre, end hun er: 'Her er min hemmelighed'

04/06/2023 06:37

Nicolai Busekist

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinde har afsløret, at mange tror, at hun årtier yngre, end hun egentlig er. Det har fået hende til at afsløre hemmeligheden bag det ungdommelige udseende.

Mest læste i dag

Anna Kalebic har i en video på TikTok afsløret, hvordan hun formår at bibeholde sit ungdommelige udseende. I denne video fortæller hun også, at hun aldrig har fået Botox, selvom mange tror dette. 

"Jeg bliver hele tiden spurgt: 'Anna, du er 51 år gammel? Det er næsten som om, at du aldres omvendt. Hvordan gør du det?'," lyder det ifølge The Sun fra den næsten 52-årige kvinde i videoen. 

"Folk har fået et anderledes syn på mig. I mine 40'ere synes jeg ikke, at jeg så gammel ud, men jeg forsøgte at passe ind. Jeg gik klædt, som jeg følte, at en 40-årig skulle gå klædt." 

Men det har ændret sig i takt med alderen. I dag har Anna ikke lyst til at tænke over sin alder, når hun vælger sit outfit. Derimod klæder hun sig, som hun har lyst. 

Foto: TikTok

Ifølge Anna er det en del af hemmeligheden bag, at hun ser yngre ud, end hun er. Hun har nemlig en stil, der får hende til at se yngre ud. 

"Sådan aldres du omvendt, uden at bruge Botox og filler," har hun skrevet som tekst til sin video. 

Hun afslører, at hun har valgt at skifte sin tætsiddende jeans ud. I stedet går hun nu mere med løse bukser med brede ben. Hvis hun har tætsiddende jeans på, er de ofte beskårne. 

Anna siger også, at hun har droppet at gå rundt med en stor taske, selvom det er en praktisk løsning. I stedet har hun forelsket sig i en nydelig taske fra det kendte brand Uniqlo. 

Det hele handler dog ikke om hendes tøjstil. Det handler også om hendes hudpleje og makeup. På dette punkt har hun nemlig også lavet om på sin tilgang. 

"Jeg har også opgraderet min makeup," siger hun. 

"Hvad der fungerede for mig i 90'erne, virker ikke længere for mig." 

Til slut fortæller hun, at hun også har været en tur forbi frisøren. Her har hun fået en helt ny frisure, som har gjort underværker i forhold til at få hende til at se yngre ud. 

"Din frisure gør sådan en stor forskel," siger Anna. 

"Jeg går til min frisør og beder om pandehår med ansigtsindramning, da det er blødere for ansigtet. Det skjuler også mine rynker i siderne." 

Videoen har hun delt på det sociale medie TikTok, hvor der er blevet taget rigtig godt imod den. Den populære video gik kort tid efter viralt, og er nu blevet set af mere end 55.000 personer. 

I kommentarsporet er der mange, der har givet udtryk for, at de er imponerede over Annas nyfundne selvtillid og ungdommelige udseende. Desuden er der også mange, der takker hende for at have delt ud af sine tips. 

"Jeg tror ikke, at det er dine jeans, smukke. Du er bare naturligt fantastisk at se på. Og håret ser fantastisk ud til dig," skrev en bruger. 

"Du ser fantastisk ud," tilføjede en anden. 

"51 år? Wow," lød det kortfattet fra en tredje. 

"Du ser fantastisk ud. Jeg elsker dit hår," kommenterede en fjerde.