Fragtmand lavede stor brøler: Spærrede Sarah og hendes søn inde i 2 døgn

Foto: Privat

Den 44-årige mor Sarah og hendes 7-årige søn, blev spærret inde i deres hjem i to døgn, efter at et fragtmand begik en stor brøler.

En skotsk mor og hendes søn var nødsaget til at leve af pizza, som de fik leveret ind gennem deres vindue. De var nemlig blevet spærret inde i deres eget hjem af en fragtmand, der ikke lige havde tænkt sig godt nok om.

Læs også

30 sekunder inde i første køretime: 18-årig blev stoppet og anholdt

Sarah Miller var gået fra sin mand Adam Cooper, og hun skulle derfor bestille en ny sofa. Sofaen ankom to dage senere, men fragtmanden nægtede at bære sofaen hele vejen op af trapperne på grund af corona-restriktioner, og han valgte derfor at stille sofaen i entreen.

I flere skotske huse er det dog sådan, at entreen er meget smal, og kort efter kommer der en trappe op til hvor boligen reelt begynder.

Privatfoto

Sofaen endte derfor med at blokere for hoveddøren, og Sarah og hendes 7-årige søn Joel, havde derfor ingen mulighed for at flytte sofaen, så de kunne komme ud af hoveddøren.

Fik pizza leveret gennem vinduet

Selvom den bizarre situation kan virke humoristisk set udefra, så var det bestemt ikke underholdende for Sarah og hendes søn.

Den 44-årige mor var i tårer, da hun fik leveret pizza gennem sit vindue, så de to kunne få mad. Først to dage efter, at de var blevet spærret inde, lykkedes det at få sofaerne fri, da hendes ældste søn Jack kom hjem og kunne hjælpe med at flytte den fra døren.

Privatfoto

"Jeg græd så meget. Jeg brød bogstaveligt talt sammen.” fortæller moren ifølge det britiske medie LadBible. Heldigvis er moren nu mentalt kommet sig over chokket, men hun har aldrig tænkt sig at handle hos Argos igen.

“Nu er jeg kommet over den følelsesmæssige påvirkning af det, men jeg vil aldrig røre dem (Argos red.) igen,” lyder det fra den 44-årige mor.

Læs også

Sue er mor til 3: Folk synes jeg ligner en på 25 år

 

 

Dagens Gossip