Fremmed kvinde dukkede op til begravelse: Så opdagede den afdødes mor den rystende sandhed

Nils Würtzenfeld

355 uger siden

|

26/09/2017
Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En chokerende afsløring om en ældre kvinde har rystet folk til en begravelse.

Dagens topnyheder

Da britiske Margaret Whitehead for nylig mistede sin bare 42-årige datter, Catherine, til sygdommen Addisons, begyndte hun efterfølgende at planlægge datterens begravelse.

Men da dagen oprandt, hvor familien skulle sige farvel til Catherine, gjorde moderen en skræmmende opdagelse. Det skriver Metro.

For til mindesammenkomsten efter selve begravelse, faldt Margaret Whitehead i snak med en ældre kvinde.

- Der var mange mennesker til begravelsen fra Catherines arbejde, så jeg antog bare, at hun var en kollega. Men da jeg snakkede med hende, fortalte hun mig, at hun havde arbejde som servitrice sammen med Catherine.

Det fik dog moderen til at udbryde:

- Min datter har aldrig arbejder som servitrice.

Efterfølgende lagde moderen mærke til, at den ældre kvinde i den grad gik til den mad, der var stillet frem.

- Hun spiste, som var der ingen i morgen, og da mindesammenkomsten sluttede, tog hun en Tupperware-boks frem og fyldte den med mad og cyklede herefter væk med maden i sin cykelkurv, forklarer Margaret Whitehead.

Efterfølgende gik den chokerende sandhed op for den sørgende mor: Den ældre kvinde havde aldrig kendt datteren.

Kvinden, der nu er identificeret som 65-årige Theresa Doyle, har nemlig vist sig at være notorisk begravelses-’crasher’, der dagligt sniger sig med til begravelser for at spise sig mæt.

Det er siden kommet frem, at Theresa Doyle over årerne har sneget sig med til hundredevis af begravelser, hvor hun i smug smugler mad derfra.

Efter afsløringen er kommet frem, har den ældre kvindes naboer har fortalt, at pensionisten bor alene i sin lejlighed, og at hun endda skifter tøj på vej til de forskellige begravelser.

Ifølge naboerne er hun nemlig farverigt klædt, når hun tager hjemmefra, men så snart hun nærmer sig en begravelsen, ifører hun sig mørkt tøj for at passe ind.

- Når hun ankommer til en begravelse, skifter hun til noget mørkt tøj, går ind til mindesammenkomsten, hvor hun spiser alt, hvad hun kan, hvorefter hun tager det (maden, red.) med hjem og kommer det i fryseren, har en nabo afsløret.

Det forlyder også fra naboen, at Theresa Doyle har sneget sig med til fremmedes begravelser i cirka 14 år.

For Margaret Whitehead var det både rystende og dybt krænkende, da hun fandt ud af, at den ældre kvinde havde snydt sig med til datterens begravelse.

- Der er kirkemesse hver morgen, så hun behøver ikke gå til begravelser. Hun tager kun med, når hun øjner en nem frokost. Hun trænger sig ind på folk, når de er allermest oprørte og ulykkelige, lyder det fra moderen.

Mens afsløringen af den ældre kvindes uærlige ageren har skabt vrede i sognet, så tager kirkens præst det mere roligt.

Han har udmærket kendt til Theresa Doyles deltagelse i de mange begravelser, men har ikke ville sende hende bort.

- Ved hver en begravelse, vi afholder, dukker hun op, og hvis der er en mindesammenkomst bagefter, så tager hun med uden invitation. Hun er en katolsk kvinde, og hun er overbevist om, at hun skal deltage i så mange messer så muligt. Hun er kommet her, alt den tid jeg har været her i 14 år. Jeg kan ikke bare sige, at hun ikke længere er velkommen, lyder det fra den overbærende præst.

Læs også: Christopher var på camping med sine to børn - sekunder efter fanger kamera katastrofen