Fremmede sender bunkevis af den samme trøje til familien - grunden er ganske rørende

- Okay, venner og familie. Jeg har brug for jeres hjælp!

Sådan startede et facebookopslag sidste uge, ifølge sitet Love Really Matters. Den amerikanske mor Deborah skrev i udgangspunktet på sin egen væg til dét, hun troede skulle være sine nærmeste bekendte og deres omgangskreds.

Deborah Grimshaw Skousoner er mor til datteren Cami, som lever med autisme. Diagnosen betyder for hende blandt andet, at hun har svært ved visse forandringer, og at hun holder fast i rutiner og i ét tilfælde især; ting.

De sidste fire-fem år har hun således elsket en bestemt, lyserød bluse med blomster på, og hun nægter at lade sig skille af med den. Hun bruger den, når hun kommer hjem fra skole og til at sove i som et trygt ritual.

- Hun fik den første i børnehavealderen for fem år siden, og vi har lykkedes med at finde fire-fem stykker siden da, mest via eBay (et site for internethandel red.). Den hun har nu, er næsten for slidt til at have på, og vi kan ikke støve flere op på eBay. Blusen er af mærket CIRCO fra butikken TARGET, hvor de blev solgt i 2011-2012. Det er nu, I kommer ind i billedet, forklarer moderen i sit opslag.

- Vi har brug for endnu en “lyserød blomster-bluse”, så vil du ikke være sød at dele dette opslag eller bare billedet? Vi betaler selvfølgelig for blusen og for fragten, hvis der er nogen derude, som er venlige nok og vil sælge os den, uddybede hun.

Familien har forsøgt at overbevise deres pige om, at en bluse, der bare minder om “den lyserøde blomsterbluse” er okay at have på, men det synes Cami overhovedet ikke. Alle størrelser af blusen var derfor kærkomne, lød det fra den desperate mor denne weekend.

Deborah Grimshaw Skouson bad dermed om hjælp, men havde formodentligt ikke regnet med den storm af kærlige hilsener og hjælp, familien har været overvældet af siden.

Knap en uge efter har familien kvit og frit modtaget 78 trøjer i forskellige størrelse fra alle mulige fremmede. Dertil kommer de mange hjælpsomme sjæle, der har tilbudt at ændre de gamle trøjer til bamser, puder eller andet, som Cami så kan bruge fremover og mindes trøjen med.

Deborah er fuldkommen overvældet og takker mange gange, men trøjerne bliver ved med at strømme ind til hendes datter, der dermed kan sove trygt og i noget velkendt i mange år fremover.

Læs også: Autistisk søn får et sammenbrud i byggemarkedet - så ser moderen en kvinde gøre dette

Foto: Fra tråd på facebooksiden Love Really Matters

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip