Fuld mand blev afvist på McDonald's, da han ville købe nuggets: Så tog han en frygtelig hævn.

Foto: Shutterstock

En natlig kunde hos McDonald’s fik at vide, at han ikke kunne få lov at bestille chicken nuggets. Så valgte han i stedet en helt anden bestilling.

En beruset australsk mand var en nat i november blevet sulten efter en omgang natmad og besluttede derfor at sætte kurs mod den lokale McDonald’s-restaurant i Sydney-forstaden Epping i New South Wales.

På trods af sit alkoholindtag besluttede den 30-årige mand at tage turen i bil, og klokken 4.50 trillede den beduggede australier ind i restaurantens drive thru, hvor han bad om chicken nuggets. Det skriver Metro.

Ved bestillingslugen fik han dog at vide, at de ikke fremstillede chicken nuggets på dette tidspunkt og foreslog i stedet, at manden bestilte en omgang morgenmad.

Dette gjorde dog den sulte mand så vred, så han som hævn satte personalet til at fremstille 200 hash browns.

Læs også

12 grunde til at lave kvinder er de bedste kærester

Imens hyggede den fulde mand sig med at køre runder i drive thru’en, hvilket til sidst fik personalet til at ringe efter politiet.

Da ordenmagten ankom sad manden stadig i sin bil og ventede på de 200 hash browns, og da politiet fik den 30-årige mand til at puste i et alkometer, viste det, at han kørte med en promille tre gange så høj som det tilladte.

Manden blev derfor anholdt og har siden fået frakendt sit kørekort. Det vides dog ikke, om han også fik sine 200 hash browns med sig i brummen.

Læs også: To kvinder kørte på McDonald's efter nuggets: Da de så deres kvittering, gik de helt amok

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip