Fyr sender sms til kæresten om, at han drikker øl med vennerne - så afslører han hvor

Ane Sørensen

366 uger siden

|

19/07/2017
Viralt
Foto: Caters/Polfoto
Foto: Caters/Polfoto
Gareth Kelly var bare ude for at drikke en øl med sine kammerater, men pludselig tog byturen en vild drejning.

Dagens topnyheder

Britiske Hannah Williams fik en overraskende melding fra sin kæreste Gareth Kelly i søndags, efter han var taget en tur på den lokale pub med sine kammerater.

30-årige Gareth Kelly havde ellers sagt, at han snart ville være hjemme igen, men omkring midnat modtog Hannah Williams pludselig en række beskeder på sin telefon. 

Det skriver Daily Mail.

Artiklen fortsætter under billederne.

Foto: Caters/Polfoto

Foto: Caters/Polfoto

Foto: Caters/Polfoto

- Smukke, jeg er på vej til Cardiff lufthavn. Tilfældig ferie, jeg ved det godt. Men jeg er hjemme om tre dage, lød det blandt andet fra Gareth Kelly, som havde besluttet sig for tage på en spontan rejse til ferieøen Ibiza.

Først troede 20-årige Hannah Williams bare, at kæresten lavede sjov med hende. Men da han ikke nåede det sidste fly fra Cardiff, var han i stedet taget til Bristol i stedet for at rejse fem dage til den populære ferieø.

Tidligere på dagen havde Gareth Kelly hjulpet sin søster med at flytte, hvorefter de to drak en øl sammen på pubben. Da søsteren gik, var Gareth Kelly blevet hængende sammen med sine venner.

Foto: Caters/Polfoto

Omkring klokken 23 tog han hjem, pakkede, fandt sit pas frem og skrev til Hannah Williams, at han var på vej i lufthavnen. Selvom det er første gang Gareth Kelly er hoppet på et fly i beruset tilstand, er kæresten ikke overrasket over, at han kunne finde på det:

Foto: Caters/Polfoto

- Han gør nogle skøre ting sommetider. Han er vanvittig. Det kræver ikke meget overtalelse at få ham til at gøre ting, han går altid bare med på de ting, som folk foreslår ham, siger Hannah Williams til Daily Mail.

Gareth Kelly havde endda sendt en sms til sin chef og skrevet, at han ikke ville møde på arbejde i denne uge.

Hannah Williams indrømmer, at hun morede sig ret meget over kærestens skøre påfund. Men hævder også, at hun er klar til at tage hævn over ham, når han vender hjem igen:

Foto: Caters/Polfoto

- Han prøver at gøre mig misundelig med billeder på Snapchat, hvor han er i svømmebassinet og ligger i solen, men jeg skal nok få min hævn. Ingen ved, hvad det bliver endnu, men det bliver en god én, siger Hannah Williams til Daily Mail.

Foto: Caters/Polfoto