Gaven til kæresten der ikke gider fodbold: Frække VM-trusser vibrerer, når der scores mål

Foto: Vicky Form/Youtube

Et mexicansk undertøjsfirma har lanceret et par trusser, der skal gøre det mere attraktivt for kvinder at se fodbold.

VM er i fuld gang og inden længe kan mænd verden over formentlig godt rykke til side i sofaen og gøre plads til deres kærester og koner.

Nu sidder du muligvis også tænker, at din bedre halvdel ikke kunne være mere ligeglad med det igangværende verdensmesterskab i fodbold, men det har det mexicanske undertøjsfirma Vicky Form forsøgt at ændre på. Det skriver britiske Mirror.

Virksomheden har nemlig op til VM udviklet en særlig trusse, som skal gøre det noget sjovere for kvinder at følge slutrunden. I hvert fald sjovere for underlivet.

Læs også

Meghan i ‘IKEA’-bommert: ‘Er det din morgenkåbe?’

Det særlige stykke undertøj, der har fået navnet Siente el Juego, vibrerer nemlig, når der bliver scoret under denne sommers verdensmesterskab.

Den frække fodbold-trusse blev lanceret op til, at VM blev sparket i gang torsdag i sidste uge, og i den forbindelse har man udgivet en video, der oplyser om produkter.

Videoen indledes med informationen om, at ‘hvert år lader fire millioner par sig separere på grund af fodbold.’ Hvor virksomheden har disse tal fra vides ikke, men herefter vises et par, der skal forestille at teste de teknologiske trusser.

Læs også

Kunstig intelligens har svaret: Dette land vinder VM

Trusserne fungerer på den måde, at ethvert mål ved årets VM vil blive registreret af en maskine, der straks giver besked til trusserne, der øjeblikkeligt begynder at vibrere.

Hvor mange der allerede har købt de særligt trusser vides ikke, men til gengæld står det klart, at Vicky Form efter lanceringen har fået adskillige personer på nakken.

Især på sociale medier angribes firmaet for opfindelsen, der beskrives som sexistisk og stereotypt.

I videoen herunder kan du se trusserne, og selvom den foregår på spansk, er det ikke svært at regne ud, hvad der foregår.

Vicky Form – Siente el juego

Alletiders Kogebog - Dagens.dk har testet de mest populære opskrifter på Alletiders Kogebog og samlet resultaterne her. Kig forbi og bliv inspireret til aftensmaden.

 

Dagens Gossip