Gravid kvinde i chok over sin mors ønske

Foto: Shutterstock.

Ønsket har i den grad chokeret datteren.

En gravid kvinde er endt i en situation, som hun ikke er vild med.

Hun fortæller, at det er hendes egen mor, der er skyld i, at kvinden nu har fået overskredet en klar grænse.

Læs også

Mand deler “sikkert råd”: Sådan finder du ud af, om din partner er den rigtige

Det skriver Daily Star.

På grund af pandemien har der været begrænsninger for, hvem der kan være med til fødslen, men det ser den kommende bedstemor ikke som et problem.

For at sikre, at hun er en del af oplevelsen, har hun spurgt, om den gravide datter ikke vil livestreame fødslen for hele familien.

Spørgsmålet har i den grad chokeret datteren, som ønsker en privat oplevelse på den store dag.

Foto: Shutterstock.

På mediet Reddit har den gravide kvinde delt episoden. Her forklarer hun, at det har taget hårdt på hendes mor, at hun ikke kan være med til selve fødslen.

"I dag, da jeg snakkede i telefon med hende, bad hun om, at vi skulle livestreame vores søns fødsel. Hun gjorde det klart, at hun ikke ville se ... alt ... bare nok til at se vores ansigter og høre hans første gråd osv," skriver kvinden.

Men den ide er hun slet ikke fan af.

“Jeg ønsker ikke at skulle bekymre mig om vores familier på Zoom, mens jeg bringer vores søn til verden. Det er meget personligt for mig, og jeg kan ikke lide tanken om, at de ser mig presse, potentielt hører om der er komplikationer, ser ham blive lagt på mit bryst osv."

På Reddit er andre brugere enige om, at hun slet ikke behøver have dårlig samvittighed. Hun er i sin gode ret til at sige nej.

“Sig til din mor: 'Nej, ikke under fødslen. Vi vil videochatte med dig efter fødslen, og så snart vi har fundet os til rette.' Hvis hun virkelig er opsat på ideen, kan du altid undskylde med, at det ikke kan lade sig gøre på grund af hospitalets regler," skriver en. 

"Åh nej, det lyder som den værste idé nogensinde. Din mand kan tage nogle billeder, når babyen er født og sidder i dine arme,” lyder det fra en anden.

Læs også

Mor ændrer på 2 måneder gammel babys udseende: Faren er rasende

 

 

 

Dagens Gossip