Haj bed mands penis af - nu er han død

Foto: Youtube

En ung mand har mistet livet, efter en tigerhaj bed hans penis af ud fra en populær strand i Brasilien.

En 18-årig ung mand er død efter at være blev angrebet af en af haj ved kysten ud fra byen Recife i det nordøstlige Brasilien.

Ulykken fandt sted søndag eftermiddag ved en kyststrækning, der i forvejen er notorisk kendt for, at store hajer svømmer meget tæt på land. Det skriver Metro.

I den lokale presse forlyder det, at en livredder netop havde råbt til en gruppe badegæster, at de skulle komme tilbage ind på lande, da den 18-årige Jose Ernestor da Silva pludselig blev angrebet af en haj i vandet.

Læs også

54-årig dansk diva gravid igen: Nu har hun taget fusen på alle

Efterfølgende lykkes det livredderen at få hentet den hårdt sårede teenager tilbage på stranden, mens chokerede badegæster måbende overværede den uhyggelige episode.

På stranden stod det klart, at hajen havde bidt da Silvas penis af, hvilket havde forårsaget et voldsomt blodtab. Den unge mand var da også bevidstløs, da flere personer desperat forsøgte at redde hans liv ved at løfte hans ben for at stoppe de voldsomme blødninger fra hans skidt.

Efterfølgende blev den uheldige mand fragtet til et hospital, hvor lægerne var nødt til at amputere mandens venstre ben. Til gengæld lykkes det lægerne at få venerne i hans skridt sat sammen med venernes i hans penis, men på dette tidspunkt havde den unge mand mistet for meget blod.

Læs også

Kvinde benyttede rasteplads-toilet, da hun lagde mærke til hul i døren: Pludselig stak en mand noget gennem hullet

Derfor fik han to hjertestop i træk, hvorefter han døde på hospitalet.

- Han ankom bevidstløs med en et ekstremt omfattende og alvorligt sår. Efter operationen, som endte omkring klokke 21.30, blev han overført til intensiv afdelingen. Han havde mistet meget blod, som godt nok blev erstattet, men så gik han i hypovolemisk shock og kunne ikke kæmpe imod, lyder det fra lægen Miguel Arcanjo fra Recife’s Restauracao Hospital.

Det menes, at Jose Ernestor da Silva blev angrebet af en tigerhaj, der er verdens femte største haj med en gennemsnitslængde på fire-fem meter.

Læs også

17-årig tog papfigur af verdensstjerne med til gallaafslutning: Så fik hun sit livs overraskelse

Tigerhajen er iøvrigt ansvarlig for næstflest angreb på mennesker verden over og især ud fra den brasilianske stat Pernambuco flokkes de farlige hajer.

Så sendt som i april mistede en 35-årige turist også livet på den selv samme strand efter at være blevet angrebet af en haj.

Angrebet på den 18-årige Jose Ernestor da Silva er det 65. registrerede hajangreb langs kysten siden 1992, og ud af disse angreb har 80 procent af dem fundet sted på stranden ud fra Recife. Af sammen grund findes der også over 110 advarselsskilte langt kystlinjen.

Herunder kan man se en video, der er filmen umiddelbart efter det uhyggelige angreb. Vi skal dog advare mod meget stærke billeder!

 

Netdoktor - Vi har samlet de mest populære artikler omkring sundhed og advarsler på Dagens.dk. Netdoktor er din guide til sygdomme og symptomer, samt behandling.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip