Han får lov at få en dans med sin datter til hendes bryllup: Pludselig begynder gæsterne at skrige

Nils Würtzenfeld

402 uger siden

|

06/11/2016
Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En far og hans datters bryllupsdans udviklede sig pludselig i en helt anden retning, end gæsterne havde forventet.

Dagens topnyheder

Det er altid et følelsesmæssigt øjeblik, når en far skal give sin datter væk til hendes bryllup.

Det var det i hvert fald for amerikanske Nathan Ellison, da hans datter Mikayla Ellison Phillips blev gift 8. oktober i år i staten Utah i USA. Det skriver Babble.com.

Efter bryllupsmiddagen var det blevet tid til dans, og efter at Mikayla og gommen Cody havde danset brudevals, spurgte brudens far, Nathan om han ikke også måtte få en datter med sin dans.

Foran alle 400 gæster gik far og datter derfor på gulvet til en stille sang, men pludselig stoppede musikken, og i næste nu gik far og datter i gang med at rocke danskegulvet til tonerne af MC Hammers udødelige 'U Can’t Touch This'.

Den højst uventede dans kom tydeligvis bag på samtlige gæster, der med ét begyndte at skrige og juble af begejstring.

Det viste sig nemlig, at far og datter i hemmelighed havde brugt ugen op til brylluppet på at indøve den opsigtsvækkende dans.

- Jeg er den ældste og den eneste pige, så det var min fars eneste chance for at få lov til sådan noget. I årevis har han snakket om at gøre det, og til sidst overbeviste han mig, fortæller Mikayla Ellison Phillips, der selv har gået til dans hele sit liv – modsat sin far, der arbejder med salg af computere.

Ikke desto mindre havde parret øvet og øvet, så da først far og datter fik gang i danseskoene, lignede Nathan Ellison en rutineret danser.

Musikken var i øvrigt mixet af gommen, Cody, der som den eneste var indviet i løjerne.

- Hver aften op til brylluppet øvede vi dansen et par gange, og jeg er sikker på, at det kom nemt for os, når nu vi har snakket om det i så mange år, forklarer Mikayla, der i den grad nød den sjove dans med sin far foran venner og familie.

- Det sjoveste var dog at se min far og hvor glad, han var. Det var en drøm der gik i opfyldelse, lyder det fra den lykkelige brud.

Se den sjove dans herunder: