Han gav et løfte til sin far: Efter 108 års ventetid kører han 1.000 kilometer for at indfri det

Nils Würtzenfeld

402 uger siden

|

04/11/2016
Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En søn holdt et rørende løfte, da hans yndling baseball-hold skulle spille en kamp, som deres fans havde set frem til i 108 år.

Dagens topnyheder

Amerikanske Wayne Williams og hans far har altid været fans af baseball-holdet Chicago Cubs.

Derfor lavede de to den aftale, at hvis deres hold nogensinde skulle ende i en World Series-finale, så skulle de for alt i verden se kampen sammen. Det skriver The Ladbible.

Af samme grund var Wayne Williams begejstring stor, da Chicago Cubs i år nåede finalen efter 108 års ventetid.

Der var dog ét mærkbart skår i glæden. Waynes far døde nemlig i 1980, og dermed nåede de to aldrig at opleve den længe ventede kamp sammen.

Der skulle dog mere døden til at få Wayne Williams til at bryde sit årlange løfte til sin elskede far, og derfor valgte Williams at køre fra North Carolina til farens grav i Indiana, hvor Wayne havde medbragt en klapstol samt en radio, så far og søn alligevel kunne overvære kampen sammen.

- Jeg har forklaret det for mine sønner for længe siden. Jeg fortalte dem, at jeg havde en pagt med min far. Når Cubs spillede World Series, så ville vi med sikkerhed opleve kampen sammen, fortæller Wayne Williams, der dermed har holdt sit ord.

Den trofaste søn fortæller, at hans far blev stor Chicago Cubs-fan, efter han havde tjent i søværnet under Anden Verdenskrig.

- Jeg mener, det skyldtes, at han på et tidspunkt var udstationeret ved Great Lakes. Her tog han til deres (Chicago Cubs, red.) kampe, fortæller Wayne.

Mens kampen blev spillet, talte sønnen sin far gennem det spændende opgør, men på spørgsmålet om hvorvidt han tror, at hans far så med fra himlen, griner Wayne og svarer:

- Han var en fandens karl. En fandens karl.

Efter kampen skulle det vise sig, at Wayne Williams ikke havde tilbagelagt de knap 1000 kilometer forgæves, for efter 108 års ventetid endte Chicago Cubs med at vinde finalen til Waynes og hans fars store glæde.