Han har lavet mad til brandmænd i 15 år - se nu, hvad der venter ham bag ved brandbilen

Rob kunne næsten ikke tro sine øjne. Screenshot: YouTube.

Han kunne ikke tro sine øjne.

Siden terrorangrebet den 11. september 2001 har den amerikanske kok Rob Scambia frivilligt lavet mad til brandmænd for at ære alle brandmænd, men især sin gode ven, der var brandmand og mistedede livet på den skæbnesvangre dag for 15 år siden.

Efter al den lækre mad gennem årene besluttede brandmændene på brandstationen Orange County Fire Rescue Station 83 i Florida, at det var på tide at takke den gavmilde kok, der bruger sin fritid på at lave mad til sultne brandmænd i det meste af USA, skriver CBS8.

Det var ingen hemmelighed at Rob Scambia længe havde drømt om at lave sin egen kogebog med sine mange opskrifter. Men hans drøm var aldrig blevet til virkelighed.

Derfor gik personalet på brandstationen i gang med at lave kogebogen med Robs opskrifter med titlen ‘En helts kogebog’ med økonomisk hjælp fra Kleenex.

Forleden lokkede de kokken ud af brandstationens køkken og ud i garagen til brandbilerne, hvor Rob fik ikke bare en men to kæmpe overraskelser for sin fornemme indsats.

Se videoen nedenfor, hvor kokken bliver rørt til tårer - vi skal gøre opmærksom på,  at det er en reklamevideo lavet af Kleenex, men historien om Rob Scambia er sand: 

Recipe For Care

 

 

 

Dagens Gossip