Han hører en kvinde prale af sit sidespring - så beslutter han sig for at give hendes mand en hjælpende hånd

Foto: Privat

Den 22-årige Stevie Wilcock ville ikke bare lade det være, at han hørte en kvinde bedrage sin mand.

Da Stevie Wilcock forleden holdt ind på en Shell-station i Chester for at få en kop kaffe, fik han lidt mere for pengene end bare mocca.

Mens han stod i køen, hørte han en kvinde grinende fortælle en mand, hvordan hun havde løjet for sin kæreste eller ægtemand og sagt, at hun skulle til møde hele dagen på arbejdet.

Læs også

Mand kollapsede da han fik vild vurdering af sit ur i tv-program

I virkeligheden så det ud til, at hun havde travlt med at have en affære. Det ville den 22-årige Steve Wilcock ikke være passivt vidne til.

Derfor greb han til Facebook. Opslaget blev på kort tid liket mere end 21.000 gange og delt af mere end 10.000 Facebook-brugere.

Her forsøger han at advare kvindens partner om utroskaben.

"David. Hvis din kæreste/kone er i midten af 40’erne, tog på arbejde i morges iført en sort nederdel, sorte strømpebukser og en lyseblå skjorte… Hun sagde til dig, at hun skulle til møde hele dagen på sit arbejde. Det skal hun ikke, hun står lige nu foran mig ved kaffemaskinen på Shell i Chester og fortæller en anden mand hele historien, mens de griner ad det. Åh, og hun kører også i en sort Ford Fiesta med registreringsnummeret DG55 GRU. Pak dine ting og få dig selv væk derfra, Dave." skriver Stevie på Facebook.

Opdateringen vakte stor opmærksomhed og en ret voldsom debat i kommentarfeltet. Nogle hylder Stevie Wilcock for at advare den ukendte David.

Andre mener dog, at han går over stregen.

"Jeg er træt af det her. Det er ren lort, og folk kan blive såret," mener Dylan Jackson.

Det er Sam Mansell dog ikke enig i.

"Fair play fra dig!!! Jeg håber bare, at David ser det," lyder beskeden herfra.

Læs også

Vred mor deler foto af fremmede mænd i toget: ‘Jeg håber, jeres koner ser det her’

 

 

Dagens Gossip