Han hørte sin kone tale i søvne: Hvad han hørte, fik ham til at melde hende til politiet

Foto: Privat

En mand hørte sin kone tale i søvne. Da det gik op for ham, hvad hun havde sagt, meldte han hende til politiet.

En plejehjemsansat, der stjal mange tusinde kroner fra en sårbar kvinde, blev opdaget af sin egen mand, da hun i søvne fortalte om sin forbrydelse.

47-årige Ruth Fort stjal hele 64.500 kr. fra en kvinde, der sad i kørestol, som hun skulle passe på et plejehjem. Til sidst blev hun fældet af ægtemanden Antony, der også besluttede at melde hende til politiet. Det skriver Ladbible.

Læs også

Mand fik 18 cm flaske op i numsen: “Det var et uheld”

Antony, der er far til tre, blev mistænksom, da hans kone brugte flere tusinde kroner under en familieferie i Mexico. En måned senere blev han vækket af hende, fordi hun mumlede 'om penge' i sin søvn.

Derefter fandt han kvinde fra plejehjemmets betalingskort i hendes pung. Han besluttede derefter at melde sin egen kone til politiet.

"Jeg havde mine mistanker, da Ruth begyndte på et overforbrug. Det var egentlig mere et instinkt i starten. Men da jeg fandt betalingskortet i hendes pung, vidste jeg det bare. Det var knusende," sagde Antony.

"Jeg elskede Ruth dybt, men jeg kunne ikke ignorere, hvad hun havde gjort. Det var afskyeligt for mig, at hun kunne stjæle fra en sårbar person, og jeg var nødt til at anmelde hende."

Antony sagde, at han også blev mistænksom, da hans kone forklarede, at hun havde været ude at shoppe med en af beboerne på plejehjemmet.

"En aften i august 2018 hentede jeg Ruth fra arbejde, og hun fortalte mig, at hun havde taget en af ​​beboerne på plejehjem med ud at shoppe den dag," afslørede han.

"Hun sagde, at damen, der sad i kørestol, havde 98.000 pund på sin bankkonto. Noget ved den måde, hun talte på, fik mit hjerte til at synke. Jeg indså, at Ruth måtte have adgang til kortet og pinkoden."

"Der var ikke mere til det, men jeg begyndte at bekymre mig, selvom jeg ikke havde nogen grund til det. Det var et instinkt."

Da han på et senere tidspunkt havde betalt for en familieferie til Mexico, hvor han observerede, at hans kone brugte rigtig mange penge, blev han igen meget mistænksom.

"Ruth bestilte masser af ture på ferien. Hun brugte så mange penge. Da jeg udspurgte hende om det, hævdede hun, at slægtninge havde givet hende flere tusinde pund, hun kunne bruge," sagde Antony.

"Jeg var ikke sikker på, om jeg skulle tro hende."

Senere samme var Ruth nødt til at holde fri fra arbejde på grund af sin epilepsi. Kort efter vågnede Antony én nat, fordi han hørte hende tale i søvne.

I hendes pung, der lå på gulvet ved siden af ​​hende, så han fire eller fem £20-sedler sammen med kvindens betalingskort.

"Ruth mumlede om penge, og da jeg vågnede, så jeg pungen på gulvet med et par sedler, der var faldet ud. Jeg rejste mig for at lægge dem tilbage, og i hendes pung så jeg betalingskortet," sagde han.

"Det hele klikkede på plads, og jeg følte mig fuldstændig syg. Jeg kunne ikke tro det. Da Ruth vågnede, konfronterede jeg hende, og hun indrømmede alt. Jeg bad hende pakke sine kufferter og gå. Det var hjerteskærende. Jeg elskede hende, og alligevel vidste jeg, at jeg ikke havde andet valg end at anmelde hende."

Antony besluttede sig derefter for at gå til politiet, hvilket førte til, at Ruth blev anholdt. I februar 2021 blev hun indkaldt til retten i Preston Crown Court.

Da Ruth indrømmede at have stjålet 7.200 pund (64.500 kr.), kom det i retten frem, hvordan hun havde udnyttet den sårbare kvinde, hun passede over en periode på to måneder.

Hun modtog en betinget fængselsdom på 16 måneder med en række betingelser. Blandt andet skulle hun gå i narkotikabehandling.

Læs også

DMI: Nu nærmer frosten sig

 

 

Dagens Gossip