Har brugt 175.000 kroner på tatoveringer: Sådan så hun ud inden sin forvandling

Foto: Instagram

"Dronningen med øjenæble tatoveringerne" har gennem tiden modtaget stor kritik for hendes mange tatoveringer.

Man overser næppe DeeDee Villegas fra Cebu på Filippinerne, hvis man går forbi hende.

Foto: Instagram

Det unge menneske er nemlig dækket fra top til tå med tatoveringer, som har kostet hende 175.000 kroner i alt og har taget cirka 200 timer at få lavet.

Læs også

Filmer sin seksårige datters første tatovering: Det endelige resultat er bedårende

DeeDee, som identificerer sig som intetkøn, men har det fint med stedordene hun/hende/hendes, har sågar tatoveret sine øjenæbler helt sorte, og på hendes instagramprofil (@thedeedeevillegas) præsenterer hun også sig selv som "Dronningen med øjenæble tatoveringerne."

DeeDee første tatovering fik hun for mere end 10 år siden på grund af gruppepres, men siden da er hun blevet forelsket i den omdiskuterede kunstform og har fået utallige tatoveringer på hele kroppen. 

I dag er hun enorm glad for sine tatoveringer, men hun fortæller ifølge Unilad, at de ofte har givet hende stor modstand. 

Hun har for eksempel været igennem en tvunget eksorcisme, fordi en præst mente, at hun var besat af en dæmon, ligesom hun ofte har fået hadefulde beskeder på de sociale medier. 

I 2019 delte DeeDee et opslag på Instagram om, at hun var blevet student og i den forbindelse delte hun en række uredigerede billeder af sig selv med sine tatoveringer og en række billeder, hvor hendes tatoveringer var fjernet.

Foto: Instagram

Opslaget modtog voldsomt meget kritik, og DeeDee selv, hendes venner og hendes familie begyndte at modtage trusler, og hun valgte derfor at fjerne opslaget. 

"Husk altid på, at DU er i kontrol over dit liv. På trods af folks forsøg på at kaste negativitet på dig [...]. gør ikke ting for at 'vise, at du har ret'.... gør ting for DIN egen skyld," har DeeDee udtalt og forklaret, at det heldigvis er blevet mere accepteret med tiden, at se ud som hun gør.

Sådan så DeeDee ud i 2008 / Foto: Instagram

Hun mener dog stadig, at cirka 40 procent af de beskeder, hun modtager, er hadefulde.

Læs også

62 årige Rolf har blandt andet 278 piercinger i genitalierne: Sådan så han ud for 20 år siden

 

 

 

Dagens Gossip