Her er den rørende grund til, at unge tegner semikolon på deres håndled

Måske har du set folk lægge billeder på de sociale medier, hvor de viser en tegning eller tatovering af et semikolon på deres håndled eller et andet sted på kroppen.

Det er der ifølge Mirror en helt særlig grund til, at de gør.

Den velgørende organisation ’The Semicolon Project’ opfordrer nemlig alle, der har haft en depression, angst eller selvmordstanker til at tegne et semikolon på deres håndled.

Der er også en særlig grund til, at symbolet er et semikolon:

- Et semikolon repræsenterer en sætning, som forfatteren kunne have afsluttet, men valgte at lade være med at gøre det. Den forfatter er dig, og sætningen er dit liv, skriver ’The Semicolon Project’ på deres hjemmeside.

Læs mere: Børneundersøgelse: Unge piger plages af nervøs hverdag

- The Semicolon Project er for alle, der skader sig selv, er selvmordstruet, deprimeret, har angst, er trist, har fået knust sit hjerte, eller bare har mistet én, som de elskede. Tegn et semikolon på dit håndled, fortsætter de.

Mange bakker op og har delt billeder af deres semikolon på sociale medier - nogle har endda tilføjet deres egen rørende historie:

- I morgen får jeg en semikolon-tatovering, for at symbolisere mit mod, og at jeg er kommet igennem den mørkeste tid i mit liv. Jeg er så taknemmelig for dem, der har stået ved min side. Jeg vil altid lide af depression, men selvskaden og mine selvmordstanker, har endelig aftaget. Mit livs sætning er ikke slut, skriver en bruger.

 

Dagens Gossip