Her er hun i dag: Kan du genkende 'Verdens smukkeste pige'?

17/09/2023 11:15

Henrik R

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
For 14 år siden gik et billede af Thylane Léna-Rose Blondeau verden rundt, da hun blev udnævnt som 'Verdens smukkeste pige'.

Mest læste i dag

Til trods for at Thylane Léna-Rose Blondeau dengang kun var seks år gammel, så var folk målløse over hendes skønhed, og flere spåede, at hun ville få en stor karriere inden for modelverdenen. 

En karriere som faktisk allerede så småt var i gang til trods for hendes unge alder.

Det skriver SCMP.

Foto: Instagram

Som fireårig gik hun nemlig sin første catwalk for modedesigneren Jean Paul Gaultier, som seks årig blev hun verdenskendt for sit smukke ydre, da et portræt af hende blev bragt i Vogue Paris' søstermagasin; Vogue Enfants, og siden da har det kun taget mere og mere fart. 

Den nu 20-årige model har således siden arbejdet som model for anerkendte mærker som L'Oreal og Dolce & Gabbana.

Hun har desuden flere gange været at finde på TC Candlers '100 most beautiful faces'-liste [red. 100 mest smukke ansigter] og har arbejdet sammen med kendisser som Brooklyn Beckham, Barbare Palvin og Zendaya.

Senest har hun deltaget ved modeugen i Paris i 2022, hvor hun for femte gang gik model for Miu Miu, hvilket hun blandt andet delte med sine mere end fem millioner følgere på Instagram (@thylaneblondeau). 

"Mit femte @miumiu show. Tusind tak for at have mig med! [...]," skrev hun således i et opslag, hvor hun desuden delte et billede af sig selv fra showet.

Foto: Instagram

Blondeau blev født i Saint-Tropez i Frankrig af den franske tv-vært og modedesigner, Véronika Loubry, sammen med hendes mand; den tidligere 'Premieuer League'-spiller, Patrick Blondeau. 

Udover at være model, så har hun også sit eget tøjmærke og har været med i filmen Belle & Sebastian: The Adventure Continues fra 2015 og skal være med i yderligere to film i den nærmeste fremtid.