Hest med brækket hals smidt på losseplads som en sæk affald

Nils Würtzenfeld

398 uger siden

|

26/11/2016
Viralt
Privatfoto
Privatfoto
En hundelufter gjorde en forfærdelig opdagelse, da en hest med en brækket hals var blevet efterladt i en bunke skrald.

Dagens topnyheder

Dyreværnsorganisationen RSPCA er i chok, efter et grufuldt fund for nylig rystede den engelske dyreverden. Det skriver Metro.

Tidligere på ugen fandt en hundelufter fra Shirebrook nær Nottingham en hest, der lå alene på en mark – døden nær – efterladt midt i en stor bunke skrald, som var den 'smidt ud'.

Privatfoto

Hesten havde brækket halsen, og umiddelbart troede hundelufteren, Tony Perrin, at den var død af sine kvæstelser, indtil den forpinte hest pludselig gav livstegn fra sig. Det fik straks den chokerede hundeejer til at tilkalde politiet.

- Det var forfærdeligt. De jeg ankom, var den stadig i live. Den sparkede med benene, men kunne ikke bevæge sig, lyder det fra 64-årige Tony Perrin.

Privatfoto

Efterfølgende blev RSPCA involveret, og hesten blev straks kørt til behandling. Desværre døde den stakkels hest af sine fatale og smertefulde skader, før en dyrlæge kunne nå at behandle den.

Efterfølgende har dyreværnsorganisationen igangsat en efterforsking, som skal finde frem til de ansavlige.

Privatfoto

- Hvordan kan man slippe afsted med at gøre sådan noget? Jeg tror, at de er onde. Den led i den grad, og det er tydeligt, at de har forsøgt at slå den ihjel ved at brække nakken på den og så bare efterladt den der, fortæller Tony Perrin.