Hjemløs hund ville gerne have mad: Så blev den fanget og sad fast

Skrevet af Nicolai Steinicke

31 uger siden

|

12/10/2023
Foto: TikTok
Foto: TikTok
I tre hele dage gik den sårede hund rundt med en plastikbeholder til ostekugler på hovedet! Heldigvis opdagede en medfølende dyreelsker den stakkels firbenede ven lige i tide.

Dagens topnyheder

Som "The Last Stop Animal Rescue and Sanctuary" annoncerede på Facebook , opdagede Kim Broman Canales den lodne ven og tog hende derefter til dyreredningsstationen i Carleton (Michigan, USA).

Ifølge en rapport i Detroit Free Press , Tom, 67, og Sue, 62, skar Walsh, stationens operatører, straks den lidende hund fri søndag den 8. oktober. 

Blandingen af ​​pyrenæisk bjerghund og schæferhund var ude af stand til at lugte, spise, drikke eller trække vejret ordentligt under hans fangenskab! Han var underernæret, havde lopper, sandsynligvis orme og kulilteforgiftning.

Den firbenede ven, der kiggede lidt for dybt i containeren, er nu på bedringens vej og bliver undersøgt af en dyrlæge. En plastikbeholder, der blev Wauwaus undergang, gav den i sidste ende et tragisk, men passende navn.

Hunden ved navn "Cheeto", baseret på det amerikanske mærke "Cheetos", kendt for corn puff snacks med ost, leder nu efter et permanent hjem. Hvis familien Walsh ikke kan finde hans familie, får Cheeto en plads hos dem.

Herunder kan du se opslaget af redningen.