Hjemløs hvalp er dage fra aflivning - men se dens lykke, da den får en ny familie i sidste øjeblik

Ida Veiden Brakstad

397 uger siden

|

05/12/2016
Viralt
Kærlighed ved første vov. Foto: YouTube/ Eric Fox
Kærlighed ved første vov. Foto: YouTube/ Eric Fox
Den dødsdømte hvalp blev reddet i allersidste øjeblik.

Dagens topnyheder

Alt for mange hunde ender sine dage på et dyreinternet, enten fordi de ikke har nogen familie, eller fordi deres tidligere ejere ikke længere ønsker at tage vare på dem. Det var også tilfældet for hunden Peanut, som stod til at blive aflivet, men blev reddet i sidste øjeblik. Det skriver Newsner.

Mange af de hunde, som bor på dyreinternater er nervøse, bange eller urolige. Det er ikke, fordi de er dårlige hunde, men fordi de måske har oplevet ting, som har gjort dem skeptiske til mennesker. Det samme gjaldt Peanut.

Ingen ville have den lille hund, og hun blev sendt fra hjem til hjem. Hun tilbragte to uger i det sidste hjem, inden hun blev sendt tilbage til dyreinternatet. Da ingen ønskede at tage hånd om Peanut, blev det besluttet, at hun skulle aflives.

Foto: YouTube/ Eric Fox

Men så skete det utrolige! Eric Fox dukkede op i allersidste øjeblik og reddede hvalpen fra den sikre død. Og det er ingen tvivl om, at Peanut er taknemmelig overfor sin redningsmand. Den ellevilde hvalp kan simpelthen ikke stoppe med at kramme og slikke sin nye ejer i ansigtet.

-I begyndelsen var hun bange for absolut alt, men hun faldt hurtig til ro i sit nye hjem. Efter to uger var hun blevet hele familiens lille baby, og hun elsker sin madfar, siger Eric Fox ifølge Life Daily.

Takket være hundeelskeren med det stort hjerte, fik den sørgelige historie en lykkelig slutning. Se den rørende video – kan du se den uden at fælde en tåre?