Hjemløs mand bliver filmet mens han holder fødselsdag for sine hunde: Så sker det uventede

28/11/2023 15:17

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Den hjertevarme fest, som en hjemløs mand holdt på trapperne i en park for at fejre sine hundes fødselsdage, blev fanget på kamera af en forbipasserende. Det har rørt mange hjerter på Instagram, og responsen har været overvældende.

Mest læste i dag

Den beskedne lille fest fandt sted i en offentlig park i Bucaramanga, Colombia, hvor Choco ærede sine to firbenede venner, Shaggy og Nena. 

Hændelsen har rørt mange, og Mangoflav fortæller, hvordan dette førte til en vending for alle tre, og gav Choco, Shaggy og Nena håb og mulighed for et bedre liv. (Du kan se videoen af ​​den flotte fødselsdagsfest nederst i artiklen).

Videoen af ​​den yndige lille fødselsdagsfest er gået viralt, og mere end en halv million mennesker kan lide det hjertevarmende øjeblik. Filmen viser Choco, der overøser sine to hunde med hengivenhed, inden han sætter en lille kage frem og pynter den med to stearinlys, som han tænder. 

Så serverer han et stykke kage til hver af hundene og tager til sidst også et selv. Selvom hundene har kage, deler han også generøst fra sin egen tallerken med hundene, Shaggy og Nena.

Det er svært ikke at blive rørt af en mand, der ikke har tag over hovedet, selv forkæler sine hunde med kage, stearinlys og festhatte. For Choco har dette kostet en betydelig del af de få penge, han havde. Men trods sine egne vanskeligheder ville han sikre sig, at hans to lodne ledsagere fik en ordentlig fødselsdagsfejring.

Mange mennesker er blevet inspireret af Chocos kærlighed til hunde, og flere mennesker i nabolaget har hjulpet Choco, Shaggy og Nena med ting, de skal bruge for at komme på fode igen.

De har også givet Choco en telefon i gave, så han selv kunne starte en Instagram-konto. I skrivende stund har den 180.000 følgere. Trioen har fået tag over hovedet, og Choco sælger t-shirts, hvor han donerer noget af overskuddet for at stoppe dyremishandling.

Fødselsdagsønsket, han fremsatte på vegne af hundene, da han blæste lysene ud, ser således ud til at gå i opfyldelse, efterhånden som hans forhold bliver ved med at blive bedre. Han har fået tilsendt videoen, der førte til, at deres liv pludselig tog en ny og bedre drejning, og han deler den både af og til og ofte på sin konto: