Hjemløs musiker får tilbudt pladekontrakt efter video går viralt

En hjemløs kvinde gik viralt med en improviseret operasang. Nu har hun fået tilbudt en pladekontrakt.

Emily Zamourka er to gange blevet fanget på videoer, der er gået viralt og begge gange har det haft livsændrende konsekvenser. Senest blev hun fanget på video af en politibetjent fra Los Angeles, mens hun synger opera i metroen. Den video gik hurtigt viralt, og har nu ført til, at den hjemløse kvinde står med et tilbud om en pladekontrakt. 

For to år siden var det dog andre og mere ulykkelige omstændigheder, der blev fanget på video. Her blev hendes dyrbare violin ødelagt af en tilfældig mand udenfor en restaurant i Los Angeles. 

"Det var mit kæreste eje og kilden til min indkomst. Det var alt," fortæller Emily Zamourka. 

Violinen var Zamourkas levebrød, som hun brugte til at tjene småpenge, som hun kunne betale sine regninger med. Efter den dyre violin blev smadret, valgte hun at spille på en elektrisk violin indtil hun en dag blev skubbet ud af en bud, hvor hun brækkede et håndled. Siden har hun ikke kunne spille på violin og har af den grund boet på gaden.

"Dette var en forfærdelig ting at gøre, og det er årsagen til, at jeg er på gaden nu," fortæller hun.

Operasang forandrer nu hendes liv igen

Hendes improviserede operasang i metroen blev foreviget af en politibetjent, og da han uploadede videoen til sociale medier, gav det anledning til endnu et livsændrende øjeblik. 

Nu er Zamourka en berømthed. Folk stopper hende på gaderne for at tage billeder med hende. Zamourka er overvældet af den støtte og de anerkendelser, der er kommet efter videoen gik viralt. 

Ifølge mediet TMZ har Zamourka fanget den Grammy-nominerede producent Joel Diamonds opmærksomhed. Angiveligt vil han tilbyde hende en pladekontrakt.

TMZ skriver, at kontrakten skal gælde et album, som skal udgives på Diamonds eget label, Silver Blue Records. Det er endnu ikke bekræftet, om Zamourka har accepteret udspillet.

Se nedenfor hvor Zamourka møder den politibetjent, der filmede hende synge opera.

 

Dagens Gossip