Hun frygtede, at hun aldrig ville få et job pga. sine tatoveringer: Nu tjener hun kassen

Foto: Instagram / @amberluke.666

En australsk model har brugt over 1 million kroner på at dække sin krop i over 600 tatoveringer, og det har nu vist sig at være en rigtig god forretning.

Australske Amber Luke arbejder primært som model og influencer på det sociale medie Instagram (@amberluke.666), hvor hun stolt viser sin specielle krop frem, som næsten er 100 procent dækket af over 600 tatoveringer og adskillige piercinger, iført meget lidt tøj. 

The Daily Star skriver, at Amber oprindeligt frygtede at hun var "almindelig" og "kedelig", samtidig med at hun gennemgik en depression, og hun fik derfor sin første tatovering som 14-årig.

Dengang opdagede hun, at tatoveringsprocessen virkede helende på hende, og at hun følte sig mere som sig selv, når hun havde tatoveringer.

Sådan så Amber ud engang / Foto: Instagram / @amberluke.666

Siden dengang er det kun blevet vildere og vildere og i dag er 99 procent af modellens krop dækket i tatoveringer, som til sammen har kostet hende over 1 million kroner. Udover hendes mange tatoveringer så har hun blandt andet også fået sin tunge skåret over i to, hendes øret lavet spidsere og tidligere blev hun midlertidigt blind, da hun fik tatoveret hendes øjenæbler lyseblå.

Som om de mange indgreb ikke er ekstreme nok, så skriver The Sun, at Amber er selvudnævnt satanist, og hun har således også tatoveret tallet for djævlen - 666 - og et omvendt kors i sit ansigt sammen med en forholdsvis stor tatovering af en slange og mange andre tatoveringer.

Foto: Instagram / @amberluke.666

Alle disse mange kosmetiske indgreb har kostet dyrt, men lægger man tallene sammen, så viser det sig faktisk, at det måske har været en helt okay forretning. 

Selvom hun til 7news udtalte: "Jeg fortryder ikke. Jeg elsker mig selv for hvem og hvordan jeg er og ser ud nu," skriver The Sun, at hun tidligere har givet udtryk for, at hun var nervøs for, om hendes mange tatoveringer og specielle udseende ville stå i vejen for, at hun kunne få et job.

Sådan ser Amber ud i dag / Foto: Instagram / @amberluke.666

Det har dog vist sig, at indkomst overhovedet ikke er et problem, og hun har således tjent £162.000 (næsten 1,5 millioner kroner) bare på at sælge erotiske billeder og videoer af sig selv på platformen OnlyFans, hvor hun angiveligt er blandt de 0,3 procent bedste 'skabere'. 

Udover indtægten fra OnlyFans så arbejder Amber også for et escortbureau og som topløs-tjener for at tjene ekstra penge, og hun samarbejder desuden med mange firmaer igennem sit arbejde som influencer på Instagram. 

Hendes specielle udseende har nemlig gjort hende til et populært valg hos virksomheder, når de skal bruge personer til reklamer, men samtidig har det været skyld i, at hendes instagramkonto indtil videre er blevet lukket hele otte gange på grund af stødende og upassende billeder. "9TH ACCOUNT LUCKY" (red. 9. profil heldig) står der således i beskrivelsen på hendes profil.

Udpluk fra Ambers instagramprofil / Foto: Instagram / @amberluke.666

På Ambers instagramprofil kan man desuden læse, at hun er sponsoreret af adskillige virksomheder som sælger og/eller producerer skønhedsprodukter, såsom K18 Hair, LLuxeBeauty, ROSE Hair Extensions, Oh No Snatched og Demon Lash.

Læs også

Af denne foruroligende grund fjernede McDonalds 'Ronald McDonald'

 

.

Dagens Gossip