Hun klager over naboens højlydte sex - minutter senere opdager hun sedlen under sin dør

Jenna Levine var dødtræt af at kunne høre sin nabo have sex. Hun fik nok og besluttede sig for at klage over skrig og støn. Svaret der kom tilbage, havde hun næppe regnet med.

Jenna Levine er universitetsstuderende i New York, og da hun for alvor fik nok af de larmende knald fra nabolejligheden, besluttede hun sig for at gøre noget ved det. Det skriver The Sun.

Den unge kvinde skrev et venligt brev - dog med en del irritation mellem linjerne - hvor hun bad sin nabo om at skrue ned for lyden. Og så fik hun også lige flettet ind, at hun selv er single, hvilket den højlydte sex er en pinefuld påmindelse af: 

Hej nabo, vil I venligst have lidt mere stille sex. Nogle af os prøver at tage en lur, og jeg vil ikke mindes om, hvor alene jeg er. I må endelig have al den elskov, I vil. Men gør det venligst frækt og på et lavere lydniveau. Tak!

Brevet fik straks naboen til at reagere, hvilket Jenna Levine næppe havde forventet. Det kåde par kunne ikke lade være med at grine og svare sødt tilbage - og endda vedlægge en plade chokolade som undskyldning.

Kære nabo. Det beklager jeg virkelig. Jeg har ikke tænkt på, hvor meget jeg larmede, og du ved, nogle gange er det at have højlydt sex ret frækt, men det skal selvfølgelig ikke være på din bekostning, hvilken jeg oprigtigt undskylder for. Jeg håber ikke, at dette er sket for ofte og mange tak for det fantastiske og sjove brev. Jeg vil helt sikkert prøve at skrue ned på et meget lavere lydniveau, når jeg er nøgen.

Den højlydte, men utroligt venlige, nabo sluttede brevet af med et par opmuntrende ord:

Og hey, du skal ikke være bekymret, du vil ikke være alene for evigt. Den rigtige person kommer, når tiden er inde til det. Jeg var selv single i 18 år. Haha. Undskyld igen, jeg beklager virkelig. Værelse 338.

Jenna Levine tog efterfølgende billeder af begge breve og chokoladen og lagde det hele på Twitter med teksten 'universitetslivet er underligt'.

Den skøre historie er siden blevet delt og kommenteret tusindvis af gange. Folk er mildest talt begejstrede over naboens fine måde at undskylde på.

Foto: Jenna Levine

 

 

 

 

Dagens Gossip