Hun overhører to kassemedarbejdere tale ned om hendes shorts - tager genial hævn

Foto: Harriet Rae

Sådan skal det gøres.

Harriet Rae fra Cornwall i England har som så mange andre briter haft det særdeles varmt i den stigende temperatur.

Læs også

Vred mor deler foto af fremmede mænd i toget: ‘Jeg håber, jeres koner ser det her’

Derfor var hun iført shorts, da hun gik ind i en af byens butikker. Det tænkte hun egentlig ikke det store over - før hun overhørte to af butikkens ekspedienter tale nedladende om hendes påklædning.

Foto: Harriet Rae

I stedet for at slå hårdt tilbage besluttede Harriet Rae sig for, at kærlighed er den bedste løsning. Det fik hendes svar til ekspedienterne til at gå viralt. Opsalget blev delt mere end 50.000 gange på kryds og tværs af kloden.

"Til de to piger, der arbejdede i Truro Superdrug denne eftermiddag. I skal ikke bekymre jer. Jeg hørte de kommentarer, I kom med til hinanden om mit udseende og mine shorts. I talte højt nok til, at de fleste kunne høre det. Det er åbenlyst ikke første gang, I har fniset og kommet med kommentarer om en anden pige, men når I normalt gør det, kigger personen, I taler om, formentlig væk, og I får dem faktisk til at blive kede af det indeni.

Men i dag, bedømt på jeres ansigtsudtryk, var I virkelig ikke forberedte på det kæmpe, flabede smil, jeg gav jer!

Bare så I ved det, sårede jeres ord mig heller ikke. De blikke, I gav mig, gjorde heller ikke. Jeg bliver en smule ked af, at I synes, det er okay at tale om en anden kvinde, eller faktisk enhver anden, på den måde. Jeg tror ikke, I fik noget ud af det udover at se en smule tåbelige ud, da I indså, at jeg hørte jer.

Hvis nogen læser dette, eftersom Cornwall er et lille sted, kan I venligst være lidt venligere med jeres ord? Nogle mennesker er ikke ligeså tykhudede som mig, og den næste person kan muligvis være meget tyndhudet. Så i respons på jeres kommentar sender jeg noget kærlighed tilbage! Hvis I ordnede jeres eget hår og makeup til arbejde i dag, er I begge meget talentfulde. Jeg kunne aldrig får min eyeliner eller hestehale til at fremstå så perfekt," lyder hendes besked til pigerne ved kassen.

Harriet Rae har senere opdateret sit Facebook-opslag.

Her fortæller hun, at hun har talt med ledelsen i butikken, som undskyldte for, hvad der var sket.

"De forstod og accepterede, at jeg ikke ønskede at beskrive personerne eller min placering i butikken, da det skete. De sagde også, at mit opslag vil blive brugt i oplæringen i fremtiden for at sikre, at det ikke sker igen," skriver Harriet Ray.

Læs også

20-årige Mollie blev smidt ud af bar på grund af sit tøjvalg

 

 

Dagens Gossip