Hun samler ind til herreløse hunde: Da de kigger i donationsspanden, ligger der en utrolig seddel

Nils Würtzenfeld

400 uger siden

|

18/11/2016
Viralt
Foto: Dogs on the run/Facebook
Foto: Dogs on the run/Facebook
En frivillig fra en dyreværnsorganisation fik sig en både chokerende og smuk overraskelse, da hun ville tømme donationsspanden.

Dagens topnyheder

I Canberra i Australien har dyreværnsorganisationen 'Dogs On The Run' netop samlet ind for at hjælpe byens hjemløse hunde.

Men da organisationens medstifter, Carolyn Kidd gik i gang med at tømme én af donationsspandene, fik hun sig en rørende overraskelse. Det skriver Daily Mail.

Foto: Dogs on the run/Facebook

Donationsspanden havde stået på gaden foran én af supermarkedskæden IGAs mange butikker, og da Carolyn Kidd den 30. oktober var ved at tømme spanden for donationer, kom butiksbestyreren Manuel Xyrakis ud med noget i hånden.

- Da jeg var ved at tømme vores donatinsspand i går, kom Manuel, bestyreren fra IGA, og overrakte mig en lille pose, fortæller Carolyn Kidd.

I posen lå fem dollars (35 kroner) samt en seddel, hvorpå der stod:

- Donation 30/10/2016. Homeless Joe, til Dogs On The Run.

Foto: Dogs on the run/Facebook

Sedlen og de fem dollars var fra den hjemløse mand Joe, der går under navnet ' Homeless Joe'.

Han havde den samme dag set donationsspanden, der opfordrede til, at man donerede tæpper, mad, legetøj eller andre ting, som hjemløse hunde vil have glæde af.

Joe havde desværre ingen af delene, men alligevel ønskede han at hjælpe. Derfor skrev han den lille seddel og gav den til Manuel Xyrakis sammen med de fem dollars.

Butiksbestyreren lovede at give det videre, når spanden blev tømt, og da Carolyn Kidd fik overrakt den flotte og uselviske gestus, blev hun meget rørt.

- Jeg tænkte bare: Dette er en ekstraordinær og utrolig ting at gøre, når man selv er hjemløs og ingenting har, lyder det fra Carolyn Kidd, der tilføjer:

- Dem der har lidt, er dem der giver mest!