Hun tager imod sin nyfødte baby: Bliver mundlam, da barnet har en besked til sin mor

Nils Würtzenfeld

400 uger siden

|

12/11/2016
Viralt
Foto: Youtube/Metro
Foto: Youtube/Metro
En kvinde fik opfyldt ikke bare ét men to af livets store ønsker inden for få minutter.

Dagens topnyheder

Det er ubeskriveligt stor, når ens barn kommer til verden, men for en ung mor blev oplevelsen pludselig endnu større, da det nyfødte barn havde en forespørgsel til sin mor. Det skriver Metro.

Da 22-årige Lauren French havde overstået den vellykkede fødsels af sin lille datter, Neaveah, var det til store lykke for de nybagte forældre.

Faren, 25-årige Shane Brinkley, havde dog en helt særlig overraskelse i baghånden. En forespørgsel som hans lille nye datter skulle hjælpe ham med at overbringe.

Derfor iførte han i al hemmelighed lille Neaveah en bodystocking, og gik efterfølgende tilbage til Lauren for give barnet tilbage til sin mor.

Men da faren holdt Neaveah frem mod Lauren, fik den nybagte mor sin livs overraskelse. På bodystockingen stod der nemlig skrevet:

- Mor, vil du gifte dig med min far?

Privatfoto

Dermed havde den blot timer gamle baby friet til sin mor på sin fars vegne, og det fik den i forvejen grådlabile Lauren til at bryde grædende sammen.

Heldigvis kom der dog et hulkende 'ja, selvfølgelig' over hendes læber, og de nye forældre havde dermed to ting at fejre.

Parret skal giftes i 2018, og til den tid har de en oplagt lille brudepige.

Du kan se den rørende video har frieriet herunder.